Sari la conținut

Seven

Membru
  • Număr conținut

    212
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Seven

  1. mersi l.u.v, am vorbit deja cu Alex si il astept sa rezolvam problema, sa fie bine! » Post actualizat in 13 Sep 2014 17:17 Venit, verificat, verificat, verificat, rezolvat. Profesionist. Recomand. Mersi Alex.
  2. Salut Alex, suna-ma te rog la 0722998345 sau da-mi un mesaj si te sun eu, mersi.
  3. Salut, am un Buell Ulysses XB12X din 2006 si am o problema cu incarcarea bateriei. Recomandati-mi va rog pe cineva din Bucuresti care se poate deplasa, masura, remedia problema. Am manual de reparatie in format pdf. Multumesc mult.
  4. mai m-am gandit si tb sa recunosc ca vreau alta moto pt plimbari alaturi de nebuni ca voi, un GSA 1200 sau Super Tenere, si mai tb sa recunosc ca nu vreau sa renunt la Buell, este perfect pentru asfalt.
  5. Clar nu mai merg pe drumurile alea (se stie care , nici cu voi si nici singur, acum sunt pieton, pb 2 saptamani, dar am ce povesti, nu-i asa? Hai sa ne fie de bine!
  6. BRAVO! Foarte bine scris si ilustrat.
  7. foarte tare man, dar nu vede mai nimic din pozitia aia, sa-ti traiasca!
  8. Da, furat si dezmembrat! Foarte misto politistii, relaxati, nu au avut nimic impotriva sa le facem poze.
  9. am trecut si eu prin zona pe la sfarsitul lui iunie, vremea a fost destul de rece, 1 grad C, si am avut parte si de o mica avalansa de zapada (se poate vedea si in poza cu serpentine), dar au pus oamenii mana pe lopeti si dupa un sfert de ceas s-a putut merge mai departe, nordul Italiei este spectaculos, am fost de doua ori cu motorul in zona si inca imi mai doresc sa merg.
  10. salutari si pt Dan si Mihai, stiam ca Dan isi luase un alt model de BMW dar acum vad ca a ales GS-ul de 1200, la mai multe plimbari frumoase!
  11. Bine ai revenit, misto traseu, misto motor! astept poze. (Felicitari lui MAE)
  12. cum asteapta marmotele mancarea asa astept eu pozele!
  13. NU POLITIA L-A DUS UNDEVA, a fost o tentativa de furt care s-a terminat cu un furt partial, asta-i TOT. Eu am vorbit ceva mai devreme cu proprietarul Buell-ului si ceea ce am scris a fost ce mi s-a spus. Este dificil sa iei o decizie pe moment. Primul gand al celui care este accidentat este sa isi vada de sanatate si apoi de moto.
  14. acum am fost sunat de Cristi, motorul a fost gasit aseara cu ajutorul unui echipaj de politie care a cercetat zona, in jur de ora 23, era abandonat pe o straduta in zona respectiva, i-a fost sparta geanta de scule pe care o avea pe motor si i-au fost furate scule in valoare de 12 mil (este vorba de unelte profesionale de prelucrarea lemnului nu de trusa motorului), Cristi se simte un pic mai bine, mai acuza ceva dureri la spate si sold.
  15. Azi la 18.30 am fost sunat de Cristi si el m-a rugat sa postez acest anunt in speranta ca cineva a vazut ce s-a intamplat. Ramane de aflat cum va evolua situatia. Va rog daca afirmati ceva in legatura cu accidentul asigurati-va ca e real ce spuneti.
  16. oricui i se poate intampla sa nu aiba pe cine apela intr-o situatie de urgenta asa ca va rog daca puteti da o informatie in legatura cu furtul nu ezitati sa ne contactati, imi cer scuze dar nu am mai multe informatii in acest moment, probabil va mai da detalii Cristi in functie de cum se va simti.
  17. va dati seama ca nimeni nu se astepta la asemenea intamplare, Cristi proprietarul Buell-ului a fost luat de salvare si dupa investigatiile de la urgenta (probabil ca a stat ceva timp la spital) s-a intors si motorul disparuse, a luat legatura cu politia si acum asteptam sa se intample lucruri, in mod sigur hotii sunt gainari pentru ca nu pot valorifica acest motor chiar daca il dezmembreaza. totul s-a intamplat astazi in jurul orelor 15 - 16 Mesaj completat probabil ca te gandesti la ce ai face tu
  18. motorul disparut de la locul accidentului in timp ce motociclistul a fost luat de salvare - daca stiti detalii va rugam anuntati Mesaj completat B 17 EXR CULOARE ORANGE
  19. si eu am iesit in fiecare zi cu scuterul (honda zoomer) si s-a comportat ireprosabil, cauciucurile alunecau doar cand dadeam de portiuni cu gheata iar pe zapada mergea de rupea, ba chiar am facut si ceva depasiri, insa trebuie sa recunosc ca nu este safe sa mergi pe o vreme ca asta, insa cu foarte multa atentie si nu pe distante f mari este posibil
  20. am fost duminica 2 august pe transfagarasan si mi-a ajuns, nu credeam ca toti grataragii cu masinile de servici si daciile papuc din dotare si-au propus (si au reusit) sa ocupe toate refugiile si toate suprafetele cu vedere la sosea (masini parcate inclusiv in tunel) in asa hal incat de la ceva distanta pareau triburi de nomazi purtatori de slapi si maieuri ridicate peste burta, au fost locuri in care cu greu te puteai strecura cu motocicleta iar mirosurile de fum de gratar si ambreiaje incinse te copleseau, ce sa mai zic, un fel de balci, nu recomand a se vizita in weekend
  21. OK, dar nu mai devreme de inceputul lui august, eu tocmai am fost intr-o excursie in Alpi, /index.php?showtopic=390785 si acum sunt un pic cam ocupat, in august intentionez sa ies la o scurta plimbare de 2 zile (in weekend) prin muntii nostri (drumuri asfaltate) ramane sa discutam si daca iti convine traseul poate ne vedem, bafta multa!
  22. bravo frate, mie imi place Buell-ul asa cum este in original dar tu ai facut treaba buna, pacat ca trebuie sa il vinzi, eu m-am atasat enorm de acest motor si intentionez sa il pastrez chiar daca voi achizitiona un alt motor, bafta multa!
×
×
  • Creează nouă...