bfour Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Mai e putin si ne vedem din nou baieti! Astept cu mare nerabdare sa ma diXtrez la maxim! Si nu mai aduceti vorba de pruna ca-mi ploua-n gura deja! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Pai nu trebuie sa ma revansez pt lipsa de la Buzau? aaa? hmmm.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 O sa tin minte aceasta provocare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 PROVOCAREA a explodat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 yo mai am un kil de pruna ramas, plimbata la constanta si inapoi si e acolo la locu ei in beci,deci va dati seama k aia are si gust de mare ah?fooonky!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Sa fi sigur ca de data asta nu o sa aiba timp nici sa ia vreun iz de petrol...de Ploiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Numai betivi pe aici, vad eu... Mai e loc de inca unul? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 se lasa cu motorul linga cort ? sau obligatoriu motorul in parcare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Motoarele se tin in parcare supravegheata...f f aproape de camping! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Aloo... ce dreq e dezmatzu asta aici ma? Oase tata... iar eshti pus pe scandal???? Va pupa tata! Ne vedem acushica... Care aduce Maloxu? Ca io aduc Antinevralgicu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Aloo... ce dreq e dezmatzu asta aici ma? Oase tata... iar eshti pus pe scandal????Va pupa tata! Ne vedem acushica... Care aduce Maloxu? Ca io aduc Antinevralgicu. antinevralgic de ala cu dop??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Aloo... ce dreq e dezmatzu asta aici ma? Oase tata... iar eshti pus pe scandal????Va pupa tata! Ne vedem acushica... Care aduce Maloxu? Ca io aduc Antinevralgicu. Ce Malox? Ce Antinevralgic? Eu aduc NARGHILEAUA - Pipa Pacii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Eu aduc tuica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Eu ma aduc pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 (editat) Eu ma aduc pe mine Pffffff... asta nu se pune, oricum te ambalam langa Pipa Pacii!!! Editat August 19, 2010 de constandin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat August 19, 2010 Autor Share Postat August 19, 2010 Partener la Heavy Riders Bike Fest, salonul Valah Tattoo(salon tatuaje, piercing si airbrush) pregateste penrtu acest eveniment o demonstratie deosebita de airbrushing, propunandu-si sa customizeze o masina live, într-o demonstratie spectaculoasa si unică în cadrul evenimentelor de profil. De asemenea ca premii la concursurile din cadrul festivalului, puteti castiga tatuaje, airbrush sau piercinguri gratuite facute de artistii de la Valah Tatto(salon tatuaje, piercing si airbrush). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Pt cei interesati de cazare in apropierea locatiei: pensiunea Perla,pret 100 lei pe noapte,camera cu pat dublu si dus in camera! nr de tel pt rezervari 0244/224303 , 0728967236. Pensiunea Schnitzel Hous camera cu pat dublu,inclus o cafea si doua croisante,150 pe noapte. rezervari la0244/433851. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 antinevralgic de ala cu dop??? bem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 bem? bem sigur , oaleiii de cand astept berea aia:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 bem sigur , oaleiii de cand astept berea aia:) stii ritualul, ma tragi de maneca si mergem si bem o bere sau mai multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 stii ritualul, ma tragi de maneca si mergem si bem o bere sau mai multe... numa daca promiti sa te mai uiti la mine asa cum ai facut-o la seawolves Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 numa daca promiti sa te mai uiti la mine asa cum ai facut-o la seawolves Hahah, nu, nu-mi place sa ma repet Dar uit repede chipurile, ce sa fac si eu... O sa se mai tina concursul cu carnatul atarnat? Mesaj completat Motoarele se tin in parcare supravegheata...f f aproape de camping! Anu trecut nu au fost probleme cu parcarea, au fost safe, asa ca puteti avea incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Hahah, nu, nu-mi place sa ma repet Dar uit repede chipurile, ce sa fac si eu... O sa se mai tina concursul cu carnatul atarnat? lasa fata ca nu e bai , noi sa fim sanatosi si sa vedem ce facem cu berile alea concursul cu carnatul cred ca se tine ...... numa ca tre sa ma ascund sa nu ma confunde cineva pe acolo in alta ordine de idei: ti tzuc dulce si grija la dobitoci" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 O sa se mai tina concursul cu carnatul atarnat? Mesaj completat CLAR!!! daca sunt preferinte, sa anuntati din timp (cremwurst, trandafir, carnati proaspeti de casa sau plescoi ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 CLAR!!!daca sunt preferinte, sa anuntati din timp (cremwurst, trandafir, carnati proaspeti de casa sau plescoi ) ) Si Plescoi-ul de unde-l luati ma rog frumos??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate