radupop Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Salutare baieti, Vin si eu cu voi :-). PS: dupa ce frac rodajul fiarei si imi ajunge echipamentul... Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Ianuarie 26, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2007 esti binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 pai daca e frumos ma gandeam ori la branesti ori drumul pe lanaga arges padurea comana pad calugareni si camp pana la arges......ori la un traseu prin jurul oltenitei pe acolo pe la dunare.....ori plm....ceva....voi ce motoare aveti noi suntem 2 pusti cu 125.....iar viteza noastra de croaziera e undeva pe la 80 km/h.....la mine defapt 85 e max ca`i limitata ).....daca ne puteti "astepta" si pe noi......venim cu cea mai mare placere..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 pai daca e frumos ma gandeam ori la branesti ori drumul pe lanaga arges padurea comana pad calugareni si camp pana la arges......ori la un traseu prin jurul oltenitei pe acolo pe la dunare.....ori plm....ceva....voi ce motoare aveti noi suntem 2 pusti cu 125.....iar viteza noastra de croaziera e undeva pe la 80 km/h.....la mine defapt 85 e max ca`i limitata ).....daca ne puteti "astepta" si pe noi......venim cu cea mai mare placere..... Se iese undeva azi?Loc de intalnire, persoane de contact, ceva detalii se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 Se iese undeva azi?Loc de intalnire, persoane de contact, ceva detalii se poate? Pana la urma am aflat ca se iese. Intalnire la 11.45 la OMC de langa City Mall. Vom sta pana la 12 sa mai asteptam intarziati. 0740.412.962 Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 defapt omv hay venitzi cat mai multi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 hai maine, adica duminica .. cine iese ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 (editat) Salut se iese pe undeva WE asta, pe langa Bucuresti? Ori sambata, ori duminica, la o singura zi! Editat Februarie 1, 2007 de MacLeod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 Salut se iese pe undeva WE asta, pe langa Bucuresti? Ori sambata, ori duminica, la o singura zi! lasa si tu un id de messenger .. si punem tara la cale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 lasa si tu un id de messenger .. si punem tara la cale Daca se planifica ceva pt duminica dati-mi si mie un sms va rog la 0745 666 802. As iesi si eu la o tura usoara, de dezmorteala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asfaltt Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 ma bag si eu dar ceva soft ca am gume de strada 0722956391 sau id mes vigy_76_06 virgil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 se iese maine, cam pe la 9 .. Doritorii ma pot gasi pe id nneagu@yahoo.com sau 0743 823 900. Traseul este pe langa autostrada soarelui ... si tot asa. Care se baga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 gata, s-a iesit azi .. Care mai e dispus pt o iesire maine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 daca nu racesc ies eu....ca am mers si eu astazi vreo 200 de km.....dintre care 100 offroad....si 20 pe ninsoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 200 - 100 -20 = 80 sper sa nu fie de la raceala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 da dar astia 80 i`am facut in conditii cat de cat normale.....nu e nimik important de spus despre ei...atat ca am cantat si vorbit in casca de unul singur ca sa ma incalzesc...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 gata, s-a iesit azi .. Care mai e dispus pt o iesire maine ? n-ati fii dat si voi un sms. Scump! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 (editat) maine, adica Vineri 09.02 la ora 8.30 in fata la targul Vitan Barzesti plecam spre autostrada soarelui la un coclau scurt. cine este interesat sa sune la 0722659618 . Editat Februarie 8, 2007 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 ce inseamna acest coclau scurt?merge si un tuareg pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Daca este cineva interesat de o tura in partea de nord a Bucurestiului eu ies la o plimbare in coclaurii si padurea din spatele Piperei. La 11 voi fii la Mototech (reprezentanta Husaberg) sa iau fiara... Radu - 0723344022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Ma copii...dar ziceti si voi cam ce aveti de gand sa faceti...sa stie lumea(adica yo) dc are rost sau nu sa vina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 (editat) Ma copii...dar ziceti si voi cam ce aveti de gand sa faceti...sa stie lumea(adica yo) dc are rost sau nu sa vina... este loc si pentru Tuareg, fii bine venita. Editat Februarie 9, 2007 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 (editat) Sambata 10.02 Cross la aceasi locatie cine vine sa sune la 0722659618 sau intalnire in fata la targ vitan Barzesti langa pod. la ora 9.00 Editat Februarie 9, 2007 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Sambata 10.02 Cross la aceasi locatie cine vine sa sune la 0722659618 sau intalnire in fata la targ vitan Barzesti langa pod. la ora 9.00 Cam pe unde mergeti? Poate reusesc si eu sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Cam pe unde mergeti? Poate reusesc si eu sa ajung. Putin mai sus de Targu Vitan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate