sorin93 Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 (editat) Salut! As dori sa aflu si eu mai multe de service`urile din cta.In afara de Hobby moto,Motozone,nu mai stiu..Am o mobra de rs 125 ,si as vrea sa apelez si la altii.Deci daca stiti vreun alt service Navodari-C`ta si imprejurimi va rog sa`mi spuneti. Multumesc! Editat Iulie 13, 2010 de sorin93 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Georgian03 Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Salut! As dori sa aflu si eu mai multe de service`urile din cta.In afara de Hobby moto,Motozone,nu mai stiu..Am o mobra de rs 125 ,si as vrea sa apelez si la altii.Deci daca stiti vreun alt service Navodari-C`ta si imprejurimi va rog sa`mi spuneti. Multumesc! in Palazu Mare este un tip cu un service, a lucrat la Yamaha parca, am auzit ca este foarte bun in meseria asta. dami un pnm daca vrei sa ma interesez mai mult si sa iti zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 da, da tipul din palazu' e foarte bun! Mergetzi la el cu toata increderea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Da da Miti parca e cel mai bun in bransa ,are si specializare facuta in Japan Si chiar la mobre de 125 in 2 timpi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Da ce va bagati voi ma....sunteti mecanici cumva? habar nu aveti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Da ce va bagati voi ma....sunteti mecanici cumva? habar nu aveti voi. scuze, da' nu m-am putut abtzine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin93 Postat Iulie 16, 2010 Autor Share Postat Iulie 16, 2010 scuze, da' nu m-am putut abtzine..... Deci,unde ma duc? :D =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate