rados Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 (editat) ajutoooooooooooor nu gasesc melcul (pinion si tot tacimul ) din cutia de viteze care actioneaza cablul de kilometraj , din pacate nu se gaseste nou am dat comanda la tunaru dar nu a gasit . am gasit un cablu la mina a 2 a dar angrenajul nu . va rog ajutorrrrrrrrrrrrr bineinteles contra cost Editat Iulie 31, 2006 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 las ca acum ma duc s-a vad la motoru rezerva a lu' fratemio (moto comuniste) si daca are iti dau eu Salutari cu faru'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat August 1, 2006 Autor Share Postat August 1, 2006 chiar nu are nimeni melcul (angrenajul)din cutia de viteze ce actioneaza cablu de kilometraj????? ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 iti dau eu unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat August 1, 2006 Autor Share Postat August 1, 2006 multumesc fff mult, cum facem??? eu plec joi din buc asa ca ar fi bine sa facem miine treaba sau duminica dupa ce vin din delegatie . da un pm cu tel tau sa te sun multumesc inca odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat August 2, 2006 Autor Share Postat August 2, 2006 multumesc fff mult ptr ajutor diseara ne vedem la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate