theBD Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 eu as fi mers pe burta macacule, din patriotism. Ca au zis oamenii "cursa de 12 ore" si doar luci, mark si inca vreo 2 au trecut carpatii mark .. gen KOVĂCS ZOLTĂN MARK ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 mark .. gen KOVĂCS ZOLTĂN MARK ? IGEN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Daaaaa, foarte misto cursa.. Pacat k mi-am incheiat scurta reprezentatie in doar un tur. Broken finger.. Dar o sa fiu mai atent la anul. Felicitari celor care au terminat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Broken finger. recuperare rapida Sorine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Daaaaa, foarte misto cursa.. Pacat k mi-am incheiat scurta reprezentatie in doar un tur. Broken finger.. Dar o sa fiu mai atent la anul. Felicitari celor care au terminat! oricum,am vazut eu ca nu esti in apele tale de la inceput..unde ai cazut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 oricum,am vazut eu ca nu esti in apele tale de la inceput..unde ai cazut? inainte sa termini tura era o coborare care in primele ture era alunecos...,ma depasit si chiar in fata mea a fugit fata motocicletei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pipoi Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Bai baieti sa va fie putina rusinica asa.a-ti uitat sa amintiti cel mai important eveniment care s-a intamplat la acest concurs!nu credeti ca e de laudat faptul ca intr-un fiat uno au intrat doua motoare?hai va salut si ne vedem la valcea la stefi la urmatoarea cursa.poate i-mi iau alt motor ca asta are pistonul spart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 oricum,am vazut eu ca nu esti in apele tale de la inceput..unde ai cazut? Da da. Dormisem 2 ore, si eram frant. Dar am facut o pauza pe pajiste, si-mi revenisem. Eram pe o coborare, si mi-a fugit fata. Cand am vrut sa ridic moto mi-am dat seama k un deget statea la 90grade. Haha. L-am tras rapid la loc. M-a ajutat un concurent( Multumesc mult!!) sa-l ridic si am mers pana la finish 1-2km. Mesaj completat recuperare rapida Sorine! Mersi.. Sper sa se refaca pana la nunta.. Haha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Bai baieti sa va fie putina rusinica asa.a-ti uitat sa amintiti cel mai important eveniment care s-a intamplat la acest concurs!nu credeti ca e de laudat faptul ca intr-un fiat uno au intrat doua motoare?hai va salut si ne vedem la valcea la stefi la urmatoarea cursa.poate i-mi iau alt motor ca asta are pistonul spart. tocmai vorbeam cu adelina sa ne luam un matiz nou sa punem motoarele,bagajele si cred ca e loc sa intindem si salteaua.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Tot respecul pentru băieții cu Punto!!! AÂşa ceva nu am mai văzut înainte Apropo.... nu a reuÂşit nimeni sa facă poze? ...eu unul recunosc că pe porțiunile unde se putea face poze frumoase nu am mai avut energie sa scot aparatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Da da. Dormisem 2 ore, si eram frant. Dar am facut o pauza pe pajiste, si-mi revenisem. Eram pe o coborare, si mi-a fugit fata. Cand am vrut sa ridic moto mi-am dat seama k un deget statea la 90grade. Haha. L-am tras rapid la loc. M-a ajutat un concurent( Multumesc mult!!) sa-l ridic si am mers pana la finish 1-2km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagktm Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 niste pozeeeee .... nu puneti ca erau destui cu aparatele acoolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Da,da asteptam pozeee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat August 5, 2010 Autor Share Postat August 5, 2010 În sfârÂşit, vin cu niÂşte poze: Am pus la cale: V-am pus la start: V-am pregătit parcul de service: V-am lansat pe traseu: V-am verificat la "jumătatea traseului" : ...si "pe la final": V-am asteptat la FINISH: ...dupa care v-am pregatit un mic podiu, pe care am invitat: - "fetele" - cel care a mers cel mai mult pe traseu ( aproape 14 ore ) - cei mai buni din clasa OPEN : si din clasa RACE : Cei care am comis-o, VĂ MULĂUMIM PENTRU PARTICIPARE !!! Cu respect, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Multumim pentru organizare,care a fost de nota Traseul 'enduro',punctualitate,premii pe cinste.... RESPECT PENTRU ECHIPA KUNN RACING: GEZA,DOMI,KUTYA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 bravo Geza & Co!!!! FELICITARI! ma oftic ca nu am venit ma dadeam si eu acolo cat puteam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate