Balicu Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Salut, sa va prezint si eu fetita mea si anume Honda CBR 900 RR sc 28 1995 cu aprox. 48 000 km dar in perfecta stare, mecanic cel putin...estetic aproape perfect.Va spun sincer ca pt. mine este motocicleta perfecta si sunt super multumit si fericit.Mie mi se pare comoda dar sincer nu apuc sa ma gandesc la asa ceva si chiar daca uneori intradevar ma mai dor putin incheieturile, placerea care o ofera dupa o tura ma face sa uit de orice durere!Chiar daca voi schimba motocicleta cu siguranta tot un Blade voi alege poate doar mai nou sau una si mai perfecta! Va doresc asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Iulie 13, 2014 Autor Share Postat Iulie 13, 2014 Hehe dupa aproape 5 ani de cand o am, inca mai merge si sunt la fel de multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iulie 13, 2014 Share Postat Iulie 13, 2014 Meserie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iulie 13, 2014 Share Postat Iulie 13, 2014 Ha ha ! Nice ! Si motocicleta si ideea de "atunci si acum" . Si pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate