Sari la conținut

Balicu

Super Membru
  • Număr conținut

    705
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Oradea
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    LamĂŁ de foc
  • Numar Moto
    Nenumarat

Informații profil

  • Interests
    No interests

Vizitatori Recenți Profil

1.787 citiri profil

Balicu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. E o motocicleta foarte completa care merita atentie. in 6 ani nu am schimbat nicio piulita la ea. Cele mai bune investitii pe care le poti face pt ea sunt o roata fata pe 17 (de la F3 sau vfr 750) si pinioane 15/45 (cel putin eu am fost foarte incantat). Km nu prea conteaza, conteaza cum a fost intretinuta de posesorii precedenti. Spor la lucru!
  2. Probabil va trebui sa o mai schimbi o data.
  3. MultumescJagi, as putea fi si mai bine dar nu ma plang. Sunt pozitiv! Picioarele nu le simt inca daar am fost aduc cu elicipterul la cluj si maine voi fi operat. Sper ca ma voi reface si ma voi reintoarce is sa. Va multumesc pt gandurile bune! » Post actualizat in 05 Jun 2015 04:15 Se pare ca pana la urma nu voi mai umbla niciodata, implicit nu voi mai urca nici pe motocicleta. Psihic sunt destul de rau..zero..Voi incerca sa nu ma las dar va fi extrem de greu! Sa nu faceti niciun metru fara echipament si mai ales fara protectie la coloanaa in plus!!!
  4. Posesorii de Blade-uri nu se intalnesc cu ceilalti muritori de rand
  5. Balicu

    Pista moto Arad

    Hmm as fi tentat sa incerc odata dar treaba nasoala e ca am janta aia pe 16 si nu am la indemana cele mai performante cauciucuri. Dar defapt la cum merg eu cred ca ar face fata si astea )
  6. Balicu

    Pista moto Arad

    hmm nici nu am stiut de circuitu asta. Este in stare decenta? Ceva preturi stie cineva?
  7. Asa nu e prea moale? Mie exact cam atat imi ramane aprox 1cm si ma gandeam ca nu e prea moale? ps. Despre distanta asta ca in poza vorbim nu?
  8. Oare vor mai fi costume termice? Sau doar la toamna/anul?
  9. La combinezon 50 sigur iti va fi mic. La inaltime cel putin.
  10. Eu m-am apropiat de un s1000rr, am vrut chiar sa imi fac si o poza dar m-a izgonit proprietarul de langa ea
  11. Genial )) Dupa parerea mea nu stiu de ce exista discutia asta..pe bune de ce tot timpul simte nevoia lumea sa compare merele cu perele? culturismul are un obiectiv, artele martiale au alt obiectiv.
  12. Si eu mi-am luat costum, bluza L si pantaloni xxl la 192 si 95 kg. Abia astept sa vad cum va fi pe caldura. Multumim de ponturi baieti
×
×
  • Creează nouă...