Auxois350 Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 (editat) Dupa cum am scris si in titlu, pozele urmatoare sunt de la Festivalul Peninsula din Tg Mures. Chiar daca nu este o adunare moto, sper ca nu este suparare daca postez cateva poze aici! La ducere, am mers pe traseul Piatra Neamt-Bicaz-Gheorghieni-Praid-Sovata-Tg Mures, iar la intoarcere Tg Mures-Reghin-Toplita-Gheorgheni-Bicaz-Piatra Neamt. Intrarea a fost cam scumpa, dar a fost un festival frumos. Organizarea a fost de exceptie, corturile erau departe de scena, deci te puteai odihni, concert seara de seara (The Rasmus, Cargo, Iris, Altar, OCS etc). Caiac pe mures, ATV de inchiriat, mici, bere, gulas din belsug+alte multe minunatii! Editat Iulie 31, 2006 de Auxois350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 si eu as fi vrut sa ajung, dar asta e poate la anul. Au fost motoare multe sau erai singurel cu al tau acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat August 2, 2006 Autor Share Postat August 2, 2006 Nu erau motoare prea multe, dar erau cateva..................cred ca in jur de 50 de motoare. LordRhadoo, iti lanez invitate pentru anul viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate