ticolino Postat Septembrie 29, 2006 Autor Share Postat Septembrie 29, 2006 Pai strange armata cat mai mare. Si eu am avut probleme la misiunea respectiva, am jucat-o de vreo 3-4 ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Dacă îl ții la Obor înseamnă că nu mai ieÂşi cu el în timpul saptamânii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Septembrie 29, 2006 Share Postat Septembrie 29, 2006 Tot respectul pentru tine si pt noua achizitie! Cati mai multi km. iti doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minidv Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 cu toate ca nu te cunosc personal (te-oi fi vazut poate ) dar am auzit de la Catalin de tine ...iti urez si eu sa te bucuri de el si cat mai multi kilometri impreuna ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 Multumesc mumos! @adrianb1: merg cu metroul la obor, iau motorul si merg 1km pana la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Cât faci cu metroul până la Obor? Dacă nu aveam un program atât de aleator dimineaţa te căram eu până acolo, ca să faci 10 km pasager şi unul ca pilot Acum devenind mai serios: mi-a zis prietenul care îşi ţine maşina la Shell (lângă giratoriu de la Cora) că mai sunt şi nişte motociclete pe-acolo, la înţelegere cu cei din benzinărie. Vrei să îl întreb dacă te poate pune în legătură cu cei din benzinărie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) a) Heroes5. Noutati nu prea pot recomanda pentru nu le pot juca pe compu meu cu procesor duron la 700 scuze de offtopic dar nu pot sa ma abtin cand e vorba de H5 cum iti merge H5 pe duron la 700??? (poti sa-mi spui mai exact ce configuratie ai pe el) Editat Octombrie 2, 2006 de brocko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Octombrie 3, 2006 Autor Share Postat Octombrie 3, 2006 Duron 700, 512sdram, geforce3ti, MB soltek viakt133 Merge relativ bine, ceva mai prost la elfi din cauza copacilor (multe poligoane). Oricum e jucabil, mai ales ca e turn-based, nu e multa agitatie pe ecran. @AdrianB1: cu metroul fac mult . Oricum xj-ul l-am luat pentru plimbari externe, daca vroiam doar transport la servici ramaneam cu niprul. Peste iarna totusi l-as tine la obor, ii face mult mai bine o parcare incalzita decat sa stea in ger. Tinem legatura, oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate