CUXI Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 ce platina pot adapta in magnetoul original de Simson???stie careva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 daca nu ma inseala memoria merge de la skoda. sau mai bine zis: tot de la skoda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaDoG Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 daca nu ma inseala memoria merge de la skoda. sau mai bine zis: tot de la skoda.. partea mobila merge de la skooda si parte fixa poti sa-i faci transfer de pastile ai greija la distanta platinei ca daca nu i-o faci cum trebuie nu urca in turatie (nu mai stiu care e distanta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Gasesti platina de Skoda la un magazin din zona liceului Iulia Hasdeu, la intersectia B-dul Ferdinand cu Mihai Bravu (vis-a-vis de liceu, pe partea cu Oboru'). Gasesti noi, aproape ieftine, da' pastila e vraiste... m-a tinut fro 3 luni dupa care am luat-o la smirghel... asa ca baga si un condensator nou odata cu platina. Succese nebanuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impaiatu Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 eu i-am pus platina de dacie cu succes! si dak-i pui si aprindere electronik.....e brici!skpi d multe nekzuri! BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 eu i-am pus un model de platina de VW ca merge si pe broasca si pe audi 80, 100, lancia etc. foarte putine modificari am facut...din pila si un tarod de 4 iar partea buna e ca platina e corp comun... daca vrei iti dau un cod...da tre sa'l caut. am umblat cam 4 ani cu astfel de platina pe simson si am fost tare multumit.....nu se deregleaza atat de repede ca sistemul initial bafta si sa-ti mearga simsonu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate