marius_stp Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Tin sa precizez ca motorul nu e facut de aprilia,la rs-ul de 50 este motor Minarelli,acelasi motor ca si pe tzr good posting poate ca diferenta de viteza e data de kg in plus a tzrului. care stie care ii recordu mondial la viteza maxima pe un rs 50 de serie? era undeva la 130 la ora, o sa mai caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 good posting poate ca diferenta de viteza e data de kg in plus a tzrului. care stie care ii recordu mondial la viteza maxima pe un rs 50 de serie? era undeva la 130 la ora, o sa mai caut mai cauta..vezi poate gasesti undeva prin VISE!!! ...imi place ca va dati toti cu parerea p`aicea , sa`si puna unu motoru de 50 pe dyno si sa afle cat ia si cati cp are...eu mi le`am pus ....ciao ma racerilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 da ma,tzr50 si rs50 fug peste 200,chiar dak au 80 in bord ) fiti mah copii seriosi ma si eu minteam inainte asa.. cu mopedu ,ca are 60 pe bord da' el fuge 100 bwahahaha eu nu cred asa ceva,poate nici tunat un scuter de 50cc sa fuga 200 sau ca un moped 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 eu nu cred asa ceva,poate nici tunat un scuter de 50cc sa fuga 200 sau ca un moped 100 Frate puya a scris in gluma...............................De unde ati atarut ma???? Paraleli cu viata sa nu zic alt ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 pai ce vrei frate daca nu ma pricep,tu te-ai nascut sa le sti pe toate? sa fim seriosi si am si eu o intrebare care e mai bun Aprilia SR50 sau Peugeot JetForce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Ba da nimerisi unde sa intrebi.Dintr SR50 eu ale oricand jet force'u pt look.Aveam posibilitatea sa-mi iau orice scuter nou,si jet force a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 ms oricum,creca o sa ma incapatanez si tot tzr sa-mi iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 pai ce vrei frate daca nu ma pricep,tu te-ai nascut sa le sti pe toate? sa fim seriosi si am si eu o intrebare care e mai bun Aprilia SR50 sau Peugeot JetForce? Nu frate nu m-am nascut sa le stiu pe toate, dar nu puneam intrebari idioate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 (editat) piaggio ciao rullez Editat Octombrie 6, 2006 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 (editat) pai ce vrei frate daca nu ma pricep,tu te-ai nascut sa le sti pe toate? sa fim seriosi si am si eu o intrebare care e mai bun Aprilia SR50 sau Peugeot JetForce? Nu frate nu m-am nascut sa le stiu pe toate, dar nu puneam intrebari idioate. completare: si nu puneam aceeasi intrebare pe toate topicurile... ai intrebat care-i mai bun dintre JetForce sau SR-ul pe 3 topicuri Editat Octombrie 6, 2006 de Snake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Octombrie 11, 2006 Autor Share Postat Octombrie 11, 2006 (editat) ms oricum,creca o sa ma incapatanez si tot tzr sa-mi iau buna alegere dar o sa ai mult de asteptat...mie de o luna si ceva si tot nu mi l-a adus Editat Octombrie 11, 2006 de costin_owner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 dupa mine cel mai tare si frumos scuter,daca poate sa intre in categoria de "scutere" YAMAHA TZR RULZZZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 pe cuvant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Octombrie 11, 2006 Autor Share Postat Octombrie 11, 2006 moam da ce e cu euforia asta cu tzru mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 moam da ce e cu euforia asta cu tzru mah chiar ca e o euforie dupa tine care scuter e mai frumos la design ca asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 nustiu daca ar trebui sa spuneti ca tzr e un scuter are toate caracteristicile unui motor chiar daca are 50cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Octombrie 11, 2006 Autor Share Postat Octombrie 11, 2006 (editat) chiar ca e o euforie dupa tine care scuter e mai frumos la design ca asta? ca scuter... la design jetforce-ul e the first one! si dupa el derbi gp1... Editat Octombrie 11, 2006 de costin_owner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 JetForceu e forta mare si mie imi place,am ales JetForceu ca model de rezerva daca nu gasesc un tzr 2006 nou in Germania(adica sa-mi gaseasca tata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 (editat) JetForceu e forta mare si mie imi place,am ales JetForceu ca model de rezerva daca nu gasesc un tzr 2006 nou in Germania(adica sa-mi gaseasca tata) dc nu iti iei un sr? motorul este cam la fel ca si la jetforce doar ca sr-u este mai rapid deoarece este cu vreo cateva kg mai usor si la look amindoua arata bine Editat Octombrie 22, 2006 de 46Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 Omul vrea un anumit model , adica 50cc GEARBOX (scrie si in titlu) nu scuter..... dc trebuie toata lumea sa readuca la viata topicuri de mult moarte doar ca sa faca posturi..?! Nu e mIRC fratilor,cititi mai mult si vorbiti cu utilitate...ca unii oameni platesc o galagie de bani pe luna ca voi sa chatuiti p`aici aiurea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 (editat) Omul vrea un anumit model , adica 50cc GEARBOX (scrie si in titlu) nu scuter..... dc trebuie toata lumea sa readuca la viata topicuri de mult moarte doar ca sa faca posturi..?! Nu e mIRC fratilor,cititi mai mult si vorbiti cu utilitate...ca unii oameni platesc o galagie de bani pe luna ca voi sa chatuiti p`aici aiurea ... chiar n-am stiut ca cineva plateste pt faptul ca noi postam...... Editat Octombrie 22, 2006 de 46Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate