gaijin Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Probabil s-a mai discutat aceasta dar nu am fost pe faza... O vecina a reusit sa-mi dea motorul jos in parcare. Partea buna este ca are bani si e fair asa ca vreau sa aleg varianta cea mai buna. Cum este mai bine? Sa fac reparatia pe RCA-ul ei sau pe CASCO-ul meu? In special din punct de vedere al alergaturii si timpului pierdut pt ca banii vor fi acoperiti probabil in ambele cazuri. La CASCO stiu ca este sigur dar e de alergat. De RCA am auzit ca poti avea probleme... Oricum trebuie mers la politie, declarat, ... Multumesc, Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motogirl... Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Probabil s-a mai discutat aceasta dar nu am fost pe faza... O vecina a reusit sa-mi dea motorul jos in parcare. Partea buna este ca are bani si e fair asa ca vreau sa aleg varianta cea mai buna. Cum este mai bine? Sa fac reparatia pe RCA-ul ei sau pe CASCO-ul meu? In special din punct de vedere al alergaturii si timpului pierdut pt ca banii vor fi acoperiti probabil in ambele cazuri. La CASCO stiu ca este sigur dar e de alergat. De RCA am auzit ca poti avea probleme... Oricum trebuie mers la politie, declarat, ... Multumesc, Radu. in ambele cazuri ai de alergat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox2 Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 la casco nu uita ca ai de platit o suma pentru reintregirea sumei asigurate bineinteles daca vrei... daca nu, suma asigurata se micsoreaza cu valoarea daunei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Ia RCA-ul vinovatei si il duci la firma unde ai CASCO. Faci motorul pe CASCO si ei reglementeaza cu cei unde are fata RCA-ul. Asa sigur reparatia va fi facuta cum trebuie, la un service specializat si nu te doare capul ca poate aia nu-ti dau bani suficienti pe RCA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaijin Postat August 2, 2006 Autor Share Postat August 2, 2006 Ia RCA-ul vinovatei si il duci la firma unde ai CASCO. Faci motorul pe CASCO si ei reglementeaza cu cei unde are fata RCA-ul. Asa sigur reparatia va fi facuta cum trebuie, la un service specializat si nu te doare capul ca poate aia nu-ti dau bani suficienti pe RCA. Da, cred ca asta este varianta cea mai buna... sa nu faca insa fitze cei de la CASCO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Da, cred ca asta este varianta cea mai buna... sa nu faca insa fitze cei de la CASCO In cazul asta faci scandal,tu le-ai platit lor niste bani pentru treaba asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaijin Postat August 4, 2006 Autor Share Postat August 4, 2006 Deci cum sta situatia: - pe CASCO nu merge deoare am franciza... se pare ca nu ii intereseaza ca isi recupereaza banii... eu am de dat franciza oricum asa ca varianta asta pica - pe RCA-ul lui (UNITA) fac figuri urat de tot, nu prea vor sa faca mare lucru... trebuie sa ma bat cu ei; in plus ei au agreat doar servicul Radacini unde habar nu au de motoare; Concluzie: - o fac la service Honda pe banii mei - duc facturile la UNITA - daca nu-mi dau banii inapoi, ii impusc radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 cat te-ar costa reparatia si implicit cat ai plati franciza?? ce a patit trotineta pana la urma?? numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaijin Postat August 4, 2006 Autor Share Postat August 4, 2006 cat te-ar costa reparatia si implicit cat ai plati franciza?? ce a patit trotineta pana la urma?? numai bine! Reparatia o estimez pe la 1500 (multe piese zgariate rau). Franciza mea e pe la 500 euro pe eveniment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Nici mie Unita nu au vrut sa imi dea banii pe reparatie, chit ca aveam procesul verbal de la Politie in care scria clar ca ala e vinovat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaijin Postat August 4, 2006 Autor Share Postat August 4, 2006 Nici mie Unita nu au vrut sa imi dea banii pe reparatie, chit ca aveam procesul verbal de la Politie in care scria clar ca ala e vinovat. Nasol... eu unul nu ma las... o sa impusc tot ce misca acum ce sa zic... dupa ce l-am luat de guler tipul mi-a zis ca imi va deconta facturile... o sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate