Sari la conținut

brimex

EX+
  • Număr conținut

    224
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de brimex

  1. brimex

    K7-le Meu

    parere personala:) k7 e mai frumos decat k8.. m-ai speriat cu consumul ala de 10-13.
  2. brimex

    SMAEB 2008

    anul trecut nu am ajuns..dar parca a fost mai misto acum 2 ani.
  3. aseara am mers cu un tovaras cu masina pe aviatorilor si era un logan rosu (B XX ADE)orientat spre charles de gaule care te lua din spate(ma refer ca era urcat pe spatiul verde si era orientat in sensul tau de mers).initial veneam din directia opusa,detectorul l-a mirosit de la departare(beltronics rx65). Cand ne am intors am mers incet stiind ca era de acolo.Desi are detectie 360 grade nu l-a mirosit decat cand a ajus in bataia lui.Ceea ce era deja tarziu daca aveam viteza...Garcea era la statuie si avea clienti opriti. Deci faza cu 360 grade pica daca stau ascunsi dupa un boschet orientati in aceeasi directie cu sensul vostru de mers..
  4. brimex

    I`m Back ...

    las ca si rosie e beton... cine are mv agusta?
  5. brimex

    Liniile De Tramvai...

    eu nu trag ambreiajul cand trec peste ele..?! fac rau?
  6. mai ..sigur nu esti tu ghostrider?! tipul ala are miar,tu ai miar el are alpinestars, tu ai alpinestars o fi vreo coincidentza...
  7. de unde se iau autobuzele alea care merg acolo? exista vreun alt loc de parcare prin apropiere prin care merg suntati cei 15 ron?
  8. fa un nou topic..poate asa o sa sara mai bine in evidenta!
  9. bafta multa si sa ne zici si noua cand ai rez moto..
  10. orice e din fibra de sticla+ carbon..aramid si alte natii de aliaje. nu lua de plastic. si in general calitatea creste o data cu pretul..dar cum capul nu se poate inlocui eu zic ca merita sa dai cel putin 250 euro pe o casca.Cat despre marci...shoei, arai, agv, schubert, hjc,shark..si multe altele. Uita te la sectiunea de vanzari echipamente.
  11. brimex

    R1 2007

    ce bord de vis are..
  12. brimex

    Accident Constanta

    in general doctorii si spitalele din cta sunt varza. toti care vor sa scape si vor ceva cat de cat de calitate..vin la bucuresti.ti-o spun ca sunt in tema. trist dar adevarat. ca la orice regula exista si exceptii...dar tatal meu(care sta in cta...inca nu le-a descoperit)....
  13. nice..!!! thomas..poate o pui si pe a ta..ar fi interesanta o comparatie
  14. nu ma pricep..care este raportul intre temperatura si luminozitate?? pe romaneste..cu care vezi mai bine??
  15. bine ca e ok...s-a aruncat din scarite banuiesc?
  16. poate doamna respectiva o sa mearga si o sa-l ajute cu declaratia.Are mare nevoie de ea.
  17. nu ai genunchiul luxat...ci mai degraba o entorsa...ca daca il aveai te suiai pe pereti. Exista posibilitatea sa ai ligamentele incrucisate rupte sau meniscul rupt, ciobit. Etc.. nu are rost sa ma apuc eu sa-ti fac capul calendar cu faze dastea pe un forum...Oricum meniscul si ligamentele trebuie operate, pt ca altfel risti sa ramai cu piciorul vraishte!!! Si daca ai o entorsa teoretic iti trebuie pus piciorul in ghips pt 2 sapt ca sa ti se refaca ligamentele laterale. Te duci la urgenta la floreasca la camera de garda si spui ca ai avut accident in ziua respectiva, nu cu nu stiu cate inainte!!ca o sa te ia la intrebari de ce n-ai fost imediat. Mai oameni buni cand mai aveti belele...MERGETI LA DOCTOR IMEDIAT!!!! nu amanati la infinit ca va faceti mai rau!!! Spor la treaba si fugi al doctor...
  18. brimex

    Accident Bistrita

    intereseaza-te cat ar fi valoarea motorului tau pt un CASCO. Aia este valoarea pe care teoretic trebuie sa tio plateasca...oricum la vanzare devalorizarea din cate imi pare mie este cam de 1500-2000 pe an.Oricum al tau e de 3 ani..deci e cat de cat NOU!!!
  19. multam fain. o sa tin minte Thomas..cand o fi te sun!!!! totusi nu inteleg de unde faza cu crescutul consumului... mi-am luat temerile de pe suflet acum
  20. dupa ce i-am dat zoom la poza...nici ca se vede ceva...nice! fac toti banii la primavara daca am noroc: gs 500f negru cu galben si in 2 ani gixxer de 600(tot ceva cu galben)
  21. uite ca de mult am vrut sa intreb si eu 2 treburi in vederea akizitionarii unui gs 1.Ce se intampla pe caldura mare de tot si trafic de rahat? Am plecat cu masina pe 4 august din buc pe o caldura de 40 de grade si la iesirea din buc imi crescuse temperatura la apa..Avand in vedere ca gs e pe aer..poate sa apara vreo belea ..calare etc?? 2. Cat de tare poate sa sune o toba de gs(in comparatie cu o vitezana) avand in vedere ca "Loud pipes save lives"..si ce e de facut in acest sens??? Vreau sa-l iau pt oras ..nu prea sunt plimbaret de felul meu foarte mult...dar poate voi fi... Multumesc
  22. alstare mi se pare cel mai beton design..dar gusturile nu se discuta... inca ceva (sa nu sariti cu gura pe mine ca bat campii) dar cazi si rasketezi carena..mai poti sa o repari cu toate desenele alea??..sau teoretic trebuie sa o vopsesti +stickere? sau a treia varianta cred cea mai usturatoare te duci la suzuki si-ti comanzi unele noi??
  23. brimex

    Accident Bistrita

    pai da-te tu cu lista de preturi DDP de la reprezentanta SUZUKI si macar o sa -ti faca devalorizarea de la un gsx r si nu de la alte minunatii care le trec lor prin cap!!! din cate tin eu minte era 8250 CIP deci cu taxe vreo 12500...minus devalorizarea....tre sa-ti dea ceva bishtari seriosi!!!!!
  24. bai frate eu nu inteleg ceva...mi-a trimis matusa mea o revista din usa..de ce la AIA un set de MICHELIN PILOT POWER costa 210 dolari( unul de 120 si altul de 180 sau 190-dimensiuni) si la noi pretul bate la 350 de epuroi?? totul e pe dos in tara asta????
×
×
  • Creează nouă...