Dimethylmercury Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Salut! Daca aveti careva o rampa de culbutori pt. Simson in stare buna, fara joc, de vanzare, pliz postati. As avea niste piese de motor la schimb sau cash. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Vineri poti incerca aici sau daca te ajuta am o rampa p'acas' cu un culbutor rupt... poate-ti iese o rampa buna din doo varza. Si cu jocu' o mai scoti din ace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat August 2, 2006 Autor Share Postat August 2, 2006 Vineri poti incerca aici sau daca te ajuta am o rampa p'acas' cu un culbutor rupt... poate-ti iese o rampa buna din doo varza. Si cu jocu' o mai scoti din ace... Am vb pe mess despre asta. Mersi oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate