cristi_q Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Mare rugaminte mare Imi trebuie shi mie niste tobe de fabrica pentru o Honda Steed de 400cc (merge shi cele de Shadow) ca sa trec RAR Poate careva sa ma imprumute maxim 3 zile tobele normale de la motoru lui. Io ii dau tevile mele ca sa poata sa mearga cu motoru shi el/ea ma imprumuta cu ale lui ca sa trec afurisitu de RAR DECI , tobe Honda shadow VT600C sau steed VLX400 imprumut 3 zile PLS PLS PLS Mare recompensa mare Am uitat sa mentionez .... Bip sau telefon la 0723 00 11 11 (Cristi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Incearca si la TOMINA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat August 5, 2006 Autor Share Postat August 5, 2006 omologare RAR luata, numere in 3 zile. Rog pe unu bazat sa stearga topicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate