sunny Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Vand Zundapp K500 inmatriculat an fabricatie 1936 stare de functionare +piese de schimb. Pret.6500euro.Tel 0762277465 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Vand Zundapp K500 inmatriculat an fabricatie 1936 stare de functionare +piese de schimb.Pret.6500euro.Tel 0762277465 eu sincer te sfatuies sa o pastrezi, e o bijuterie rara, dar tare m as mira sa gasesti sa o vinzi aici... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 sper ca o ai sub multe lacate fiindca deja am inceput sa iti iau urma ....glumesc binenteles.Sincer nici nu credeam sa existe pe la noi asa ceva, felicitari pt tot ce ai facut cu ea, bijuterie e cam putin spus.Daca chiar vrei sa o dai te sfatuiesc sa o pui pe situri straine, acolo 6500 pt un colectionar s-ar putea sa nu insemne nimic.Comparand cu cel mai scump awo t , cel de 5000 de euro de la noi ce era de vanzare pe retromobil parca, atunci asta este un chilipir. Multa bafta in continuare....deci brasov...aflu eu si adresa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunny Postat Iulie 27, 2010 Autor Share Postat Iulie 27, 2010 sper ca o ai sub multe lacate fiindca deja am inceput sa iti iau urma ....glumesc binenteles.Sincer nici nu credeam sa existe pe la noi asa ceva, felicitari pt tot ce ai facut cu ea, bijuterie e cam putin spus.Daca chiar vrei sa o dai te sfatuiesc sa o pui pe situri straine, acolo 6500 pt un colectionar s-ar putea sa nu insemne nimic.Comparand cu cel mai scump awo t , cel de 5000 de euro de la noi ce era de vanzare pe retromobil parca, atunci asta este un chilipir. Multa bafta in continuare....deci brasov...aflu eu si adresa Am uitat in ce lume traim Si acum tre' sa-mi doarma cainele in curte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Din cate stiu eu motocicleta asta s-a vandut de ceva vreme, daca nu e asa, astept PM de la initiatorul topicului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate