Norian Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 @mihnea: foarte misto ! Astept si eu sa o vad pe viu, macar asa sa punem de doua Kawa una langa alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Decembrie 14, 2010 Autor Share Postat Decembrie 14, 2010 cred ca cel putin inca 3 luni nu putem sa le vedem una langa cealalta....a mea doarme linistita in garage poate ne vedem la munte daca faci rost de o japoneza 4x4.....te asteptam inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norian Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Merci! Lucrez la asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 parca ar merge schimbate oglinzile. mi se pare ca nu se prea potrivesc. oricum, e super. sa-l stapanesti sanatos. cam cat te-a ajuns proiectul pana acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat Decembrie 16, 2010 Autor Share Postat Decembrie 16, 2010 Merci! Lucrez la asta... vezi ca ma gandesc serios la un Renegade 800 xxc si o vand pe a mea full echipata parca ar merge schimbate oglinzile. mi se pare ca nu se prea potrivesc.oricum, e super. sa-l stapanesti sanatos. cam cat te-a ajuns proiectul pana acum? chiar asta caut acum pe ebay....pana la primavara sigur le schimb si pe astea (parca sunt din alt film) modificarile pana acuma m-au costat putin peste 2000 euro Mesaj completat ca sa mai pot folosi partial configuratia originala (vreun drum mai lung cu pasagera) l-am rugat pe zoli sa-mi faca si piesele originale in ton cu noul look cu cateva ore de munca pot s-o readuc la forma originala....doua mobre intr-una.....bobber/chopper ca sa nu ma plictisesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate