koyotina Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 pai unde ar trebui sa umblu ca sa il solicitez la maxim? Sa ii schimbi carburatorul pe unul mai mare, de exemplu PHBG 17,5 sau PHBN 17,5 sau PHVA 17,5. preferabil sa pui acelasi model pe care il ai doar sa aiba difuzorul mai mare. Nu exagera cu marimea, regula cu mai mare mai bun nu e valabila aici. Depinde de setul motor ce marime trebuie sa ai, dar oricum nu ash recomanda mai mare de 19mm. Succes in tuning! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 ..si apropo de tuning , in principiu e gata si motorul meu : yamaha neos 100cc ( sper sa va placa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cararescu Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 as vrea sa fac si eu un tuning la racire deoarece am kit de 70 si se incalzeste repede motoru si am si termostatu scos pe Runner:D....as vrea sa pun un ventilator pe radiator sau sa schimb radiatoru...se poate asa cv sau mai sunt alte metode? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 poti sa-i pui un ventilator. Cel de la PC nu o sa faca fata, am incercat eu. Am gasit la dezmembrari un ventilator de la masina....cat radiatoru la aprilia sr 50cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexStroe Postat Ianuarie 3, 2020 Share Postat Ianuarie 3, 2020 Salut , am si eu un scuter moto gp shotgun/peda sunt la fel . Vreau sa stiu si eu cu ce il pot inbunatatii gen sa "fuga" mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kizuro Postat Iulie 30, 2020 Share Postat Iulie 30, 2020 normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate