dancri Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 sal! am un kawasaki gpz 500 s din '87 si trebuie sa-i fac schimbul de ulei si filtru' de ulei. ce-mi recomandati? parerile sunt impartite :ba mineral, ba sintetic, ba semi-sintetic vreau sa stiu sigur inainte de a face asta. de unde pot achizitiona uleiul si cu filtrul? mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 depinde de km pe care ii are motorul... inprincioui un semi-sintetic ar merge bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 sal! am un kawasaki gpz 500 s din '87 si trebuie sa-i fac schimbul de ulei si filtru' de ulei. ce-mi recomandati? parerile sunt impartite :ba mineral, ba sintetic, ba semi-sintetic vreau sa stiu sigur inainte de a face asta. de unde pot achizitiona uleiul si cu filtrul? mersi! In Oradea gasesti de toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Vezi si tu pe topicul dedicat GPZ. In principiu un 15W40, 15W50 semi-sintetic ar trebui sa fie cea mai sigura alegere. Gasesti tot in topic si codurile pentru filtre (Champions sau Mann). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maximusGT Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 sal! am un kawasaki gpz 500 s din '87 si trebuie sa-i fac schimbul de ulei si filtru' de ulei. ce-mi recomandati? parerile sunt impartite :ba mineral, ba sintetic, ba semi-sintetic vreau sa stiu sigur inainte de a face asta. de unde pot achizitiona uleiul si cu filtrul? mersi! filtru champion si ulei mobil sunt pe STOC AUTONET IMPORT, Sos Pipera NR42 sal! am un kawasaki gpz 500 s din '87 si trebuie sa-i fac schimbul de ulei si filtru' de ulei. ce-mi recomandati? parerile sunt impartite :ba mineral, ba sintetic, ba semi-sintetic vreau sa stiu sigur inainte de a face asta. de unde pot achizitiona uleiul si cu filtrul? mersi! filiala Oradea AUTONET IMPORT Str.Ion Vidu, NR26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 15w50 semisintetic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 cel mai convenabil AGIP 15W 50 semisintetic Api SL. 150-160 000. Il gasesti oriunde la Agip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate