Ancalagon Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Super tare!!!Excelent!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 (editat) Bravo nene ! Respect ! Editat August 8, 2006 de Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 e pe bune? adica functional? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Interesant!!! ma batea gandu o data sa fac cam aceeasi chetie, dar mi sa parut complicat. Cum mai facut cuplajul intre cutiile de viteza... sunt foarte curios!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 super! Cotizo,al cui e motorul? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 16, 2006 Autor Share Postat August 16, 2006 A cui e, nu stiu, l-am gasit pe o galerie foto pe net: http://www.putzfrau-buchen.de/vs9-de/awogalerie/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Practic e twin dpdv al motorului nu al pistoanelor. Cum or fi sincronizate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Baizide!!! Sincronu pistoanelor nu cred ca este foarte greu de facut, dupa a mea parere ambielajele trebuiesc legate intre ele intr-un fel si cred ca ideal ar fi in zona volantei, de aprindere nu-i problem si anume fiecare motor cu a lui, la cutia de viteze cred ca este mai complicat pentru ca doar una este functionala....... ramane de studiat ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate