faraonu Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Am doua saptamani si cam 800 de km facuti cu Urechila... Yamaha Diversion 600S din 94 Ne potrivim de minune: confortabil, trage bine din ture joase, pasagera fericita, posibilitate incarcare cu bagaje si un consum de care sunt foarte multumit. Pana acum am facut doua drumuri mai lungi... Galati-Mangalia cand am luat-o de la Mihai Sarghe (salutare Mihai ) si urmatorul week-end o tura in Dobrogea de vreo 300km cu bagaje si dormit la cort si urmeaza, daca vremea tine cu noi 3000 de km intr-un tur de tara cu plecare pe 19 august Ieri am sfintit-o si cred ca se vede din prima poza cam ce am simtit dupa... Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Sal, totusi de la zx7r la diversion e diferenta IMENSA. De ce acest downgrade? ZX: racire apa ~120CP ciclistica f buna pozitie buna telescoape "sanatoase" XJ: racire aer ~60CP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat August 7, 2006 Autor Share Postat August 7, 2006 Pozitie in sa si eu si pasager, bagaje mai multe, garda la sol mai mare, suspensii mai soft, consum mai mic. Este un compromis necesar pentru ceea ce mi-am propus sa fac: cat mai multi km cu viteza moderata si confort sporit. Cu siguranta atunci cand imi voi permite voi cumpara si o vitezana (just for fun), dar momentan am ales partea practica a lucrurilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 dar momentan am ales partea practica a lucrurilor. O alegere buna, zic eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 In cazul asta,sa nu ai parte de nici un incident cu ea si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate