Sari la conținut

Ktm 525 Vs Husaberg Fe550e

Postări Recomandate

de obicei motocicletele venite din constructie supermoto au jugurile furcii un pic mai late decat cele de enduro. asta inseamna ca daca vrei sa pui o roata mai suptire(de enduro) v-a trebui sa adaptezi niste distantieri pe ax si pe etrier ptr a centra roata si sistemul de franare. de asemenea trebuiesc modificate setarile amortizoatelor in momentul intrarii pe teren.

Adica daca vrei sa faci SM din enduro trebuie sa-i schimbi si jugurile sau iti intra roata?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 weeks later...

.......

.......

Probabil ca este mai tare Husa dar KTM-ul raspunde mai prompt la gaz - chiar si decat japonezele. Asta il face mai pretabil pentru enduro. Poate la supermoto Husa sa fie mai tare....dar un CRF cu chit Big Bore le bate pe ambele

......

......

sa-nteleg ca vorbesti din experienta ta? sau aia capatata pe net/reviste sau ce povestesc alti mobristi ...

.......

.......

poate ca stiti ca mai nou KTM patroneaza si Husaberg. Intelegerea este sa nu se amestece in strategiile de modele ca sa avem noi mai multe posibilitati de alegere in lupta cu generalistii japonezi.....

1) stii de cîti ani au fuzionat? ... multi ...

2) de unde scoti întelegerile astea ??? ... sau iar ai ascultat pe la colturi????

STAI JOS: 4 (ca-s indulgent)

Link spre comentariu

Hmm.. intersanta discutia!

La Cupa Motomania de la Curtea de Arges mi s-a oferit ocazia sa calaresc o Husa de 450 a lu' Nenea Viorel si KTM 525 a lu' Nenea Iliuta. . . primele impresii ar fi ca husa tragea ca o nesatula si mi s-a parut violenta , pe cand ktm-ul mi s-a parut mai prietenos si cam cu acelasi nerv dar nici pe departe violenta ca Husa. Desi Husa era mai mica in cc parea mult mai rea..

Parerea me ca Husa de 550 iti rupe churhu daca nu stii s-o tii de capastru!

Mie personal mi-a placut foarte mult , in confruntarea din munti si namoale, de Huse! :friends:

Link spre comentariu

saliu , si eu am facut aceeasi alegere , saptamana trecuta a fost una din cea mai agitata .. ever .. am fost la Viorel si am luat un berg fe550 caruia i'am terminat rodajul si l'am decapastruit si de abia astept prima iesire in teren . M'am dat cu un 450 cu care era Viorel cand a fost cu mine in rodaj , e nimicitor , in sensul bun al cuvantului , mananca pamantul .. si stau sa ma gandesc daca 450 e asa de abia astept sa ies cu 550iu meu :drink: . Multa lume a zis ca e prea mult , dar pana la urma gazu' tot in podul palmei mele sta , asa ca noi sa fim sanatosi !! - Husaberg are un slogan interesant - anti mainstream - care spune multe .

Sa ne vedem sanatosi pe coclauri cat mai inalte :friends:

Link spre comentariu

pai sa traiasca cum sa nu , vad ca incet incet (cum zicea Viorel) ingalbenim pamantu'

PS - rinno maine plateste un fe550 :friends: .... another one bites the dust :drink:

sanatate sa fie ca restul vine de la sine

Link spre comentariu

pai sa traiasca cum sa nu , vad ca incet incet (cum zicea Viorel) ingalbenim pamantu'

PS - rinno maine plateste un fe550 :banana: .... another one bites the dust :banana:

sanatate sa fie ca restul vine de la sine

Bahh eu am platit acum astept fiara :lol:

Orikum Husa Rullz !!!!!! ;)

Link spre comentariu