twotimer Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 salutare!!! no fratzilor uite cum sta treaba,am un ij'56 modificat chopper,cu motor reconditionat de curind,arata impecabil si functioneaza ca atare,am ajuns la punctul de tre sa o schimb ca pie prea mica si sunt interesat de o dnepr in stare buna,desigur cu actele in regula,ma bag si la schimb+mai ofer si diferenta,a si desigur cateva beri ,pe linga asta mai am inca un ij '56 in stare originala,reconditionata si ea,dar cu numere vechi+multe piese de schimb,orice piesa avetzi nevoiema putetzi contacta pe nr 0746874266,ori pe id drunk_punk_vii@yahoo.com.........revin si cu poze....drumuri uscate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 salutare!!!no fratzilor uite cum sta treaba,am un ij'56 modificat chopper,cu motor reconditionat de curind,arata impecabil si functioneaza ca atare,am ajuns la punctul de tre sa o schimb ca pie prea mica si sunt interesat de o dnepr in stare buna,desigur cu actele in regula,ma bag si la schimb+mai ofer si diferenta,a si desigur cateva beri ,pe linga asta mai am inca un ij '56 in stare originala,reconditionata si ea,dar cu numere vechi+multe piese de schimb,orice piesa avetzi nevoiema putetzi contacta pe nr 0746874266,ori pe id drunk_punk_vii@yahoo.com.........revin si cu poze....drumuri uscate Dupa fiecare post pe care ti-l gasesc o sa incerc sa comentez ceva. Asta ptr ca ai fost magar. Sigur ai fost magar si cu altii si nu e frumos din partea ta. Noi sa fim sanatosi, dar dupa comentariile mele, o sa se gandeasca omu de cateva ori inainte sa faca vro " afacere" cu tine. PUNCT (deocamdata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Dupa fiecare post pe care ti-l gasesc o sa incerc sa comentez ceva. Asta ptr ca ai fost magar. Sigur ai fost magar si cu altii si nu e frumos din partea ta. Noi sa fim sanatosi, dar dupa comentariile mele, o sa se gandeasca omu de cateva ori inainte sa faca vro " afacere" cu tine. PUNCT (deocamdata) si eu care ma gandeam sa ii propun un schimb ..m-am razgandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twotimer Postat August 2, 2010 Autor Share Postat August 2, 2010 (editat) ij'56,putin chopuit dar totusi am pastrat cadrul intact,in caz ca tre sa o trfac in starea originala,priviti si voi niste poze sper sa va placa :moto:pe linga asta mai e si de vinzare,oferiti un pret corect contact..........0746874266 Editat August 2, 2010 de twotimer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 (editat) comenzi avansate pe ij?ce an e? Editat August 2, 2010 de lantz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 hmm dar dragbar-ul ala care e pe jos pe acolo nu s-ar fi potrivit sau nu este "stilul" tau? Cred ca m-ar coafa pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twotimer Postat August 3, 2010 Autor Share Postat August 3, 2010 sa mai vedem si niste poze,pe linga mai e si de vinzare,actele la zii,motor reconritionat de curind cu piese din ucraina,pt mai multe info fol nr de tel 0746874266 Mesaj completat hmm dar dragbar-ul ala care e pe jos pe acolo nu s-ar fi potrivit sau nu este "stilul" tau?Cred ca m-ar coafa pe mine nu prea e stilul meu fa o oferta Mesaj completat comenzi avansate pe ij?ce an e? 1960,da sunt confectionate din inox,lucrare facuta de mine Mesaj completat sa mai vedem si niste poze,pe linga mai e si de vinzare,actele la zii,motor reconritionat de curind cu piese din ucraina,pt mai multe info fol nr de tel 0746874266Mesaj completat nu prea e stilul meu fa o oferta Mesaj completat 1960,da sunt confectionate din inox,lucrare facuta de mine pret de criza 400 Euro,dek aveti nevoie de o comunista p placul vostru avetz ocazia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate