Sari la conținut

lestatlioncourte

Membru
  • Număr conținut

    210
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    lestat.lioncourte@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Londra
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Yamaha XJ 900F
  • Numar Moto
    J570KBY
  • Club
    inca nu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MZ 125 RT / Honda Shadow 49/ Izh Jupiter 4/ Honda CBR125

Vizitatori Recenți Profil

639 citiri profil

lestatlioncourte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Garaj in zona colentina, neincalzit numai peste lunile de iarna (nov-apr). Detalii si intrebari suplimentare pe privat.
  2. Imi pare rau sa te dezamagesc dar daca nu ar exista unu sau altu care sa mai modifice cate ceva pe la motocicleta ar fii toate la fel. Eu m-am cam saturat sa merg pe varfuri, asa ca am luat "problema" in mana si am ajuns aici. P.S. Inainte sa da-ti cu pietre nu este terminata, dupa ce am facut pozele a inceput sa se intunece si asa ca am acoperit-o si ne vedem vinerea viitoare. NU o sa aiba lateralele si aripa din carton, sunt doar primele sabloane ca sa imi fac o idee. Va tin la curent. Numai de bine Robby
  3. poti cauta si pe www.wemoto.com, sau pe ebay.co.uk si daca nu livreaza ei in romania te pot ajuta eu (le livreaza la mine in uk si eu le pun la posta spre tine in romania). Napsa treaba rau.
  4. Spray de dezaburire auto ? eu nu dau pe viziera cu asa ceva. Multumesc oricum, credeam ca e un leac mai din batrani cu ceara.
  5. Salut baieti, Din ciclul daca nu e una e alta, acuma cand pornesc vaca ca e calda ca e rece, ca e frig afara sau ca e cald, ca are socul tras sau nu, daca e in mers sau pe loc, daca e in accelerare sau nu, daca e in frana de motor sa nu imi da niste rateuri in evacuare, nu puternice, dar suficient cat sa ma enerveze ca nu merge chiar rotund. Treaba e ca nu le da ritmic, da asa cand si cand, nu "da in nas" cand le da, e doar un pac.... 1-2 min pac. Treaba e ca eu nu am filtru de benzina si rezervorul nu arata chiar impecabil si am si filtre conice pentru ca raposatu i-a taiat air-boxu ca nu a reusit sa il scoata intreg. Sugestii? P.S. imi e un pic frica sa nu ma refuze astia la inspectia tehnica iar.
  6. Pacat ca nu se mai fabrica, oricum stau la panda pe e-bay-uri, dar o sa ma duc si la un parc de dezmembrari cu motoru si sa compar carenele de mijloc de la FZxS sa vedem daca se lovesc daca nu poate intra carena superioara... Sincer mie imi place foarte tare motocicleta din punct de vedere tehnic si al comportamentului pe strada, dar si al pozitiei si a fiabilitatii, singurul dezavantaj al ei ar fii farul ala patrat care ii da de gol varsta. Vad eu si va tin la curent, apropo azi am schimbat o-ringurile de la conductele de frana pentru ca pierdeam un pic de lichid pe la mai toate. Maine ma apuc sa schimb becurile din bord ca merge numai cel de la turometru.
  7. La seria aia cu nebunii aia doi trebuie mentionat si faptul ca una e sa mergi pana la servici si inapoi 20-30km maaaxim si alta e sa faci o excursie lunga de minim cateva sute de km unde dupa 2-3 ore incepe sa isi faca efectul frigul asupra creierului si nu prea mai esti atent. Oricum iarna merg cei care fie sunt hardcore, fie nu au alt mijloc de transport si in vocabularul lor nu exista cuvantul autobuz, plimbare iarna de placere, doar sa fie iarna calendaristica si cu 10 grade.
  8. lestatlioncourte

    Sa mai si radem.

    Asta e poligonul pentru categoria A in 2012?
  9. Sincer nu pare chiar asa de greu, daar, in mintea mea survoleaza gandul saschimb doar aparatorile de praf, cat sa trec de inspectia tehnica (pe partea stanga este un pic ciupit si m-a reuzat de la intrarea pe poarta). Si inca o treaba, voi ati vazut asta? http://youtu.be/Jf0tbFc5Ubs Oare de unde au baietii astia carenele alea intregi ca de 2 saptamani de cand am dat peste video-ul asta tot caut si pe ebay.co.uk si pe *.de si pe *.fr si nu am gasit nimic. Nu cred ca sunt custom made ca prea seamana intre ele. Imi daduse gugalu.fr ceva de genu Yamaha XJ900F GT, dar era de vanzare toata motocicleta.
  10. Gataaa... Ieri mi-a venit releul si aseara l-am montat, acum incarca, toate bune... mai putin simeringurile de la furca, dar pentru alea nu prea am curaj.
  11. Si daca unii merg toata iarna in fiercare zi? Chiar de sunt temperaturi sub 0, atunci nu se mai face condens de seara cand ajung acasa si pana dimineata? Asta mie tot timpul mi-a sunat a basm, cel putin la motocicletele moderne, la comuniste e posibil orice.
  12. si eu zic si fac la fel cand ma plictisesc iarna (iarna inseamna la mine doar daca e zapada) ma duc si o tin pornita macar jumatate de ora. daca ai loc sa o intorci cu fundul spre afara sa ii dai o pornire la saptamana sau macar la 2 saptamani e ok. p.s. oftica-te ca la mine azi au fost 18 grade
  13. Pai daca e 13, ceva e de bine daca indica 12 sau sub atunci nu incarca. Cu privire la piese poti incerca sa vezi daca livreaza www.wemoto.com in romania au o gama larga de piese pentru mai orice. p.s. mie de cositorit mi-a fost cam "asa" din cauza vaporilor de benzina.
  14. Gata am reusit sa schimb, Si a mea mergea foarte bine pana sa nu mai incarce, apoi nu prea mai puteam sa o turez peste 4000-4500 pentru ca nu avea bateria suficienta putere sa dea atata scanteie, in rest nu am probleme cu ea in ceea ce priveste motorul cu toate ca am filtre de aer conice, porneste si merge foarte ok (dupa urechea mea). Am mai avut o problema cu ea ca aveam rezervorul un pic ciupit dar am rezolvat cu niste poxipol (cel cu 2 tuburi care le amesteci) si tine chiar si acum si portiunea unde e lipitura este in permanenta cu benzina pentru ca este chiar jos de tot. In rest merge totul pe ea si eu zic ca pentru unele motociclete se pot lauda cu kilometrajul, asta are 80.000 de mile la bord adica 128000km.
×
×
  • Creează nouă...