foxbat Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Si cateva idei am. Tot mai " jos " de varna. Cort sau cazare subtire. De vineri dupa amiaza . emileeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Si cateva idei am. Tot mai " jos " de varna. Cort sau cazare subtire.De vineri dupa amiaza . emileeeeeeee Baga si tu niste detalii ... poate mai intereseaza si pe altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Si cateva idei am. Tot mai " jos " de varna. Cort sau cazare subtire.De vineri dupa amiaza . emileeeeeeee Pentru cort eu zic sa mergi la Kavarna/Kalyakra. Alt loc misto e Ceromoretz. Eu am de gand sa merg iar la Primorsko la hotel de 40Lv/2 persoane. Obzor sucks, e un fel de Eforie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 4, 2010 Autor Share Postat August 4, 2010 Pentru cort eu zic sa mergi la Kavarna/Kalyakra. Alt loc misto e Ceromoretz. Eu am de gand sa merg iar la Primorsko la hotel de 40Lv/2 persoane. Obzor sucks, e un fel de Eforie... emile..sa fim sanatosi, detaliile la fata locului.sanatate sa fie.si sa mai rapsunzi la telefon petrule - parerea ta dar n o impartasesc. pt mine obozorul nu e deloc eforie. dar nu era vorbna de el in tura asta. sau cine stie pe unde ajung drumurile. tot ce e important - vineri dupa amiaza, bulgaria, mare. Cort sau ce o fi pe acolo. am ochit eu un locsor de unde se vede bine apusul. restul ..e .can can Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 emile..sa fim sanatosi, detaliile la fata locului.sanatate sa fie.si sa mai rapsunzi la telefon petrule - parerea ta dar n o impartasesc. pt mine obozorul nu e deloc eforie. dar nu era vorbna de el in tura asta. sau cine stie pe unde ajung drumurile. tot ce e important - vineri dupa amiaza, bulgaria, mare. Cort sau ce o fi pe acolo. am ochit eu un locsor de unde se vede bine apusul. restul ..e .can can Eu o sa incerc sa nu ratez intalnirea de la Veliko Tarnovo (corturareala), si dupa aia probabil o sa ma tirez in Primorsko. Si iar spun Obzor sucks - piata ambulanta cam peste tot, unde se mananca bine se sta la coada, plaja buna e la Irakli dar pentru a ajunge acolo trebuie sa mergi pe motor cam 8km si asta chiar inseamna ca atunci cand vii inapoi nu bei decat o bere in ultimele 2-3 ore... Si ai grija cum dai din cap acolo, ca aia sunt pe bune tarani bulgari si o dau pe invers fata de noi Adica m-a intrebat daca vreau cheasha (ceasca pe romaneste, dar in cazul asta pahar de plastic la bere), eu am dat din cap gresit ca la noi si e iesit ca la ei adica mi-a dat desi nu-mi trebuia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Nenea foxbat, la ce ora e plecarea exact, pe unde se iese din tzara si care e viteza de croaziera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 5, 2010 Autor Share Postat August 5, 2010 Nenea foxbat, la ce ora e plecarea exact, pe unde se iese din tzara si care e viteza de croaziera? Neata fata Pai...un 4 ..5.ruse.in rest.cat vrem / putem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Io-s libera maine si sambata As fi taiat-o de dimineata Stii tu, duminica lucrez, bla-bla.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 5, 2010 Autor Share Postat August 5, 2010 Io-s libera maine si sambata As fi taiat-o de dimineata Stii tu, duminica lucrez, bla-bla.. pai du te si ne vedem seara pe acolo oricum daca lucrezi fa calculul ca ai cam 300 km de facut inapoi oricum suza merge frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate