The_One_Forever Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Vreau sa plec cu prietena in Bulgaria cu motorul, motoreta este in leasing si nu prea stiu ce acte imi trebuie la vama....si poate a fost cineva dintre voi si imi spune-ti pe unde sa merg si unde sa ma cazez....ceva preturi bune si o statiune mai placuta....Mult noroc si succese pe toata linia..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Si pe noi ne batea gandul asta, dar nu am gasit alti motorizati disponibili pentru asa drum in perioada concediului nostru. Totusi ne-am documentat. Vezi aici toate informatiile de care ai nevoie: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=57822 Distractie placuta si... sa ne povestiti cum a fost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 (editat) e topic pus de mine cat china. /index.php?...=55208&st=0 Iti trebuie procura de la firma deleasing, daca nu e la notar, acar stampilata semnata. Eu am trecut prin vama veche fara dar eu sunt eu. Bafta Editat August 8, 2006 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate