Sari la conținut

amra

Membra
  • Număr conținut

    192
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Ploiesti
  • Carnet moto din
    2012

Informații profil

  • Interests
    motocycles/travel/alternativ gothic power metal

Vizitatori Recenți Profil

797 citiri profil

amra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Foarte frumoasa si bine intretinuta! Spor la vanzare!
  2. Si o poza de la noi cu voi. Mesaj completat Ca sa nu mai deschid un alt topic tot cu iesirea pe Transfagarasan in week-end-ul 10-12 octombrie... sper sa nu fie cu suparare daca adaug si eu pozele aici. Linkul de pe picasa de fapt: Ploiesti-Transfagarasan-Voineasa Le multumesc prietenilor care au avut initiativa acestei plimbari superbe, probabil ultima de pe anul asta de atatia kilometri. De fapt... nu am fost calare pe motor decat 12 ore sambata si 11 ore duminica. ) Am avut parte de vreme excelenta pentru calatoria cu motorul, s-a rigicat ceata de pe Transfagarasan cand coboram de la Balea, am avut norocul sa gaseasca dragosman o vila care ne-a gazduit peste noapte la super pret, gratarul a fost numai bun... per total a fost o iesire absolut perfecta.
  3. A fost nebunie, a fost frumos, speram ca la anul sa ne iasa si mai frumos. Poze dinainte, din timpul si de dupa Fest gasiti aici: Heavy Riders Bike Fest II
  4. Super petrecere! Super distractie! A 4-a editie, a 4-a oara cand sunt prezenta la Breaza la intalnire. Nici macar ploaia nu a reusit sa-mi strice buna dispozitie pe deal la Talea anul asta! Felicitari Stefan, felicitari si celorlalti organizatori! Keep doing it every year! Adaug si cateva poze din campus si de la parada.
  5. Ce legatura are asta cu topicul de poze???
  6. Pentru cei care nu ati fost la Breaza week-end-ul trecut, cateva POZE.
  7. Felicitari Stefane! Venim si la anu'! E din ce in ce mai bine. De unde anul trecut brezoienii (sau cum le zice la locuitorii de acolo ) erau putin mirati de aparitia atator motociclisti, anul asta ne asteptau, inca de la 11:30 erau pregatiti in centru cu digitalele si telefoanele ca doar la 12 era parada de motoare dom'le! Super sunca, super tuica, de sarmale si pastrama nu mai vorbesc ca imi lasa gura apa. Nici macar super ploaia de vineri seara nu a reusit sa ne trimita acasa. Pe aceasta cale multumim calduros lui Mirceone care ne-a oferit adapost peste noapte. Acum si poze: Campingul vineri noaptea Ploaia Prietenii Special Tabara sambata dimineata Parada Participantii Piesa de rezistenta, super tare! PH-90-ASS
  8. Noi am ajuns pe la 18:30 si nu era... nimeni. In 5 minute au inceput sa apara unul cate unul, am mai dat cateva telefoane si ne-am grupat. Felicitarile masa si dansul au avut loc la Hipodrom.
  9. amra

    Rusine

    Frustrat tare nefericitul asta. Ii doresc toate cele "bune", sa le simta din plin. Nu-i mai faceti trafic pe site. Nu merita.
  10. Insanatosire grabnica! Si multa atentie pe viitor.
  11. Super excursie! Pe cand una cu motorul?
  12. Se spune ca e mai important sa te menti intr-o pozitie decat sa ajungi acolo. Stiam ca e ziua ta, vezi aici, dar cu atat mai mult credeam ca o sa-ti mobilizezi prietenii sa te insoteasca in numar cat mai mare la Palat. Asta nu ca ar fi o chestie obligatorie, dar daca ai inceput nu ii lasa pe altii singuri sa continue. Seeya next Tuesday.
  13. Mai bine ai veni si tu martea pe la 18:30 - 19:00, ca un initiator ce te afli, sa vezi cati mai vin si daca e ceva de intrunirea asta. Pana una alta va atasez toate pozele de marti 15.05.2007 in linkul de mai jos: Intalnire si plimbare 15.07.07 Ploiesti si cateva poze pt deschiderea apetitului.
  14. La 18:30 suntem prezenti. Unde mergem?
×
×
  • Creează nouă...