dannym Postat Martie 28, 2004 Share Postat Martie 28, 2004 dati-mi si mie o idee cum montez scarite pe spate la un ktm si pe unde le gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Martie 29, 2004 Share Postat Martie 29, 2004 Suna la Vindex Satu Mare si ti le trimite prin Cargus 0261-712311 sau 0261.714909 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 3, 2004 Share Postat Aprilie 3, 2004 Danny, la KTM-ul tau (am si eu la fel) problema e putin alta: tot cadrul spate e proiectat mai firav (greutate scazuta), in ideea ca sustine o singura persoana. Daca o pui acolo pe prietena ta (fie ea si sub 50kg), depasesti limitele pentru care a fost proiectat cadrul si s-ar putea sa-l indoi. Eu prefer sa o bat la cap pe a mea sa incerce si ea un motor pentru juniori, de 50 sau 85cc. Dar se pare ca mai tre' sa mai astept un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate