marian2v Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Vreau sa plec de la mare direct la Baile Herculane pe urmatorul traseu: Calarasi-Oltenita- Giurgiu - Zimnicea - Tn. Magurele - Corabia - Caracal - Craiova Dr. Turnu Severin . Oricine poare sa-mi ofere date despre starea drumurilor pe acest traseu, va rog dati-va cu parearea. Nu am facut nici o data acest traseu si sunt f curios. Multumesc Mult Marian Galati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian2v Postat August 9, 2006 Autor Share Postat August 9, 2006 Va rog, orice informatie imi este f utila. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Din cate stiu eu, din Caracal pana in Craiova e bun drumul, iar din Craiova pana in Severin e jumatate nou, jumatate ca naiba. Mama o sa plece maine din Craiova spre Timisoara. O sa o intreb cum e drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian2v Postat August 9, 2006 Autor Share Postat August 9, 2006 Multumesc mult pentru informatie. Alte comentarii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 (editat) De la Craiova pana la Drobeta poti sa mergi cu cat te tine. Drumul e beton. Bani de amenzi sa ai. Drobeta - Herculane e suportabil. Plus ca peisajul e beton si uiti de minusurile drumului. Mai intreaba si pe altii. Eu am fost pe traseul asta acum vreo 10 zile. Bafta si drum bun ! Editat August 12, 2006 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 (editat) Intaresc ec a spus cel dinaintea mea... Craiova - Severin este proaspat facut, foarte bun..atentie sa nu te fure sa bagi prea tare mana in gaz la vreo 10-12 km inainte de sevein e un deal - Balota - aici te poti apleca frumos pe curbe daca te pasioneaza Severin - Orsova - acceptabil..adica..nu are gropi dar a inceput sa aiba denivelari (de la franele puse de tiruri in principal) - atentie la viteza (poti intra cu viteza mare in curba cu gandul ca te apleci si sa dai de o denivelare de asta sa`ti sara spatele - Doamne fereste!) Orsova - Baile Herculane - e cam praf.. Editat August 19, 2006 de sebby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostfacerider Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Zimnicea - Caracal este varza...praf ! Ai grija si la carute trase de magari,si la animale lasate de capul lor ! Drum bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate