Eriksson Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 Poti pune un monocilindru..de 250, 450.. maxim cred. Se poarta pe afara motociclete 4timpi cu sasiu de HondaRs125....de exemplu asta din poza are motor de ktm250 si are cam 35 de cai.Asa ceva as vrea eu pentru mine.. e prea sport.... obositoare RS 125 e mult mai ok in schimb Aprilia RSW 125 e aceeasi chestie ca Honda RS 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Da stiu este doar pentru circuit, ma refeream la ce motor a pus pe cadrul ala mic, mai mic decat cel de 125 SP. Poate intra ceva mai mare pe cadrul de sp..gen 450 monocilindru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
situacuma Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Pan` la urma sunt de parere ca tot monocilindrul de Pegaso ar fi cel mai ok . Asta daca baiatu mai face ceva si n`a abandonat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 poti baga cam orice monocilindru daca-i modifici bascula am mai vazut RS cu motor de SZR . 660 Mesaj completat mai misca ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate