Vlad S Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Weekendul acesta am plecat din Cluj o gasca de 9 motocicleta pentru a face traseul Valea Sadului - Valea Frumoasei - Transalpina - Defileul Jiului. Codul galben de furtuni nu s-a dezmintit si ne-a udat bine vineri seara. Povestea intreaga si mai multe imagini gasiti aici: http://schumyeplecatcumoto.blogspot.com/20...ransalpina.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Faine locuri! Da nu cumva ii acelasi lucru cu topicu ASTA? Puteai sa postezi in continuare , faceati un topic mai complex. Infine... oricum frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 9, 2010 Autor Share Postat August 9, 2010 Faine locuri! Da nu cumva ii acelasi lucru cu topicu ASTA? Puteai sa postezi in continuare , faceati un topic mai complex. Infine... oricum frumos ! Cand m-am apucat de facut topicul nu era in lista Cei drept vreo 2 ore am amanat sa ii dau post ca sa termin articolol pe blog. Rog un moderator sa uneasca cele 2 topicuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate