ianachim Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 tocmai mi.a intrat colegul in birou si s.a bucurat ca nu am fost eu, cel implicat in accident ieri in jurul orelor 19 pe langa biserica din CHIAJNA a avut loc un grav accident masina, jeep, a iesit de pe o strada laterala neacordand prioritate motociclisului, acesta fiind accidentat f grav cei ce mai au date poate posteaza tocmai ca ieri am hotart sa o iau prin oras MARE atentie datorita lucrarilor la podul chitila traficul e deviat prin sabareni, dragomiresti vale, dragomiresti deal, rosu si chiajna portiuni cu multe gropi si sate cu multi idioti imbogatiti peste noapte de la pamantul vandut sanatate omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stlk Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 (editat) Stiu locul, acolo e o curba stransa fara vizibilitate, de fapt e o curba dubla, prima mai larga, a doua stransa. Acolo se merge cu ochii in 4 si cu viteza mica ... mai ai detalii ? Motociclistul avea viteza ? Editat August 10, 2010 de stlk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Era cumva un Mitsubishi Pajero argintiu? In urma cu cateva zile a vrut unul sa ma omoare tot acolo,e un mos la vreo 60 de ani care priveste doar inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stlk Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Bai, stiu Pajero-ul ala ... exact asa era sa patesc si eu, eram cu conserva si l-am ocolit pe contrasens, in curba. 'Tu-i gura masii de mosh, ca mi-ai amintit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Cine stie de accident sa puna numarul,eu il am in carnetel,prietenii stiu de ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Traficul nu este deviat prin satele respective, ci pe centura in sens invers. Cine alege sa mearga pe traseul dat de tine o face pe proprie raspundere, fiind un drum judetean/comunal pe care se circula cam ca printre blocuri, intr-un amalgam de pietoni, carute, biciclete, turisme si camioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 10, 2010 Autor Share Postat August 10, 2010 colegul a zis ceva de un "mitubuci" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 "mitubuci" argintiu? Mesaj completat Nici o veste,unde e motociclistu,in ce stare,nu stie nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate