Jump to content

Penetru

Super Membru
 • Posts

  4,904
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Penetru

 1. Tocmai când s-a terminat rodajul încep segmenţii să se rotească în canal şi se rup în ferestre.
 2. Tocmai ăsta e rolul rodajului, dacă era şi cilindrul nou ar fi durat mai puţin, aşa va dura mai mult până se păsuiesc.
 3. Nu e unul, bre! Unii e care face treaba aia de care vorbeam, alţii e ăia care nu recunoaşte... Credeam că intri pe goagăl, văz că matale cauţi cu Bing.
 4. Cu ce te alegi dacă hrănești un milion de africani flămânzi? Cu 5 milioane de africani flămânzi. De câți negrotei e nevoie ca să pornești o revoltă în USA? Minus unul.
 5. https://m.activenews.ro/stiri/Urmeaza-carantina-climatica-Mastercard-impreuna-cu-o-companie-suedeza-sustinuta-de-Forumul-Economic-Mondial-a-lansat-un-card-de-credit-care-monitorizeaza-emisiile-de-dioxid-de-carbon.-Cand-ajungi-la-o-limita-ti-se-taie-accesul-la-cont-169489
 6. La mersul pe doo roți. Un individ aflat la vaccinare în fața asistentei o întreabă pe aceasta: - Fiți amabilă, vaccinul pe care-l fac oferă imunitate? - Da - îi răspunde asistenta - dar numai producătorului.
 7. Există într-adevăr dar nu este 125, e 107 CC. Merge, cu înlocuirea carburatorului și a gâtului de la carburator și a eșapamentului. Fiind mai puternică vei vedea că viteza maximă nu s-a, modificat doar că schimbi vitezele foarte repede. Va trebui să schimbi. pinioanele de lanț
 8. Scutecul e cu transmisie pe curea, crossul e cu schimbător de viteze și lanț. Cum faci?
 9. Încercam să arăt că dacă declară că a tras de volan din prostie, că încolo avea ea treabă şi nu s-a uitat în oglindă, instanţa o va crede pentru că sunt prea frecvente cazurile astea. Am condensat textul şi pentru unii e mai greu să înţeleagă....
 10. Nu ştiu unde mai există în secolul ăsta bărbaţi cu mânecă lungă. Scuze găsim repede, şi pe noi ne doare capul, în realitate nu găseşti un bărbat pe care o durere de cap să-l oprească.
 11. Dacă declară în instanță că ea e femeie scapă, sunt foarte multe cazurile în care femeile trag de volan fără să se uite în oglindă. Există și bărbați care conduc ca femeile, asta din cauza unui dezechilibru hormonal.
 12. Am fost la urolog și mi-a făcut un tușeu rectal care a durat cam mult, după care el a ieșit din cabinet și a intrat asistenta: -Cine era domnul în halat care tocmai a ieșit?
 13. ' Video_6554029_DJI_429_mp4_121170193_24000_20219823240_video_original.mp4 Err... am pus altceva decât ce trebuia... VID-20210908-WA0022.mp4 Gata, reparat, varianta comprimată de văzut pe telefon.
×
×
 • Create New...