Jump to content

Penetru

Super Membru
 • Posts

  5,366
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Penetru

 1. La celălalt capăt al listei de prețuri am găsit un low cost pentru antrenamente și inițierea copiilor, mă gândesc să o țin și pentru filmări în zona mai riscante. Holystone 175, seamănă cu DJI mini dar nu are ghimbal și nu se depărtează mai mult de 300 de metri, prețul e cam 100€. https://youtu.be/USuO2Y9_9fw
 2. Rusia este a doua forță din Ucraina, uneori a treia, dar numai dacă trece un vasluian beat și nervos prin cadru. Catavencii.ro
 3. Corect, nu susţinem furăciunea. Camera e greu de înlocuit, cea nouă dă mesaje de eroare că nu e împerecheată cu placa de bază şi nu se centrează corect iar împerecherea se face numai la reprezentanţa DJI din Străinezia, undeva în Europa. Nu mă mai bag la reparat dăcât de înlocuit braţe.
 4. Vinde cineva Mini 1 noi pentru piese, zice că nu pot fi activate. Nu se poate zbura cu ele, dronele fiind aduse de pe alta piete internationale. În cazul ăsta cum poți folosi placa de bază sau alte module ca piese de schimb? În care modul e scrisă identitatea dronei?
 5. Sărăcie mare în Târgoviște dacă se sperie lumea când vede un leu pe jos.
 6. Este o poză compusă din mai multe imagini pe direcţii diferite, ce vrei tu ar fi o filmare cu lentilă fisheye. Am căutat lentilă, deocamdată nu există pentru DJI mini, doar pentru DJI air..
 7. "Primavera" că miroase frumos în urma ei.
 8. Au început operațiunile de salvare a navei Moskwa. Pentru asta a fost trimisă nava Admiral Makarov.
 9. Am văzut în ce fel autobuzele au luat foc, pur si simplu. Dacă eşti în apropiere nu ai timp să te fereşti de jetul de flacără, e corect spus explozie. https://www.tion.ro/eveniment/containere-pentru-depozitarea-masinilor-electrice-care-au-luat-foc-in-timisoara-si-lugoj-1484349/
 10. Autobuze cu baterii de Samsung Note, celebrul telefon care prăbuşea avioane.
 11. Aşa cum spunea Eminescu în poezia Yahoo Messenger: Am fost pe cand nu ma vedeai (invisible), acum mă vezi dar nu sunt(away), sărbătoarea la care te referi a fost ieri, azi e cea de care ziceam eu ieri, Sinko de Mayo.
 12. V-aţi pregătit pentru marea sărbătoare de mâine? Cinco de Mayo and the Titanic Most people don't know that back in 1912, Hellmann's mayonnaise was manufactured in England . In fact, the Titanic was carrying 12,000 jars of the condiment scheduled for delivery in Vera Cruz, Mexico , which was to be the next port of call for the great ship after its stop in New York .. This would have been the largest single shipment of mayonnaise ever delivered to Mexico .. But, as we know, the great ship did not make it to New York . The ship hit an iceberg and sank, and the cargo was forever lost. The people of Mexico , who were crazy about mayonnaise, and were eagerly awaiting its delivery, were disconsolate at the loss. Their anguish was so great, that they declared a National Day of Mourning, which they still observe to this day. The National Day of Mourning occurs each year on May 5th and is known, of course, as - Sinko De Mayo. Go out on this day, grab a couple of slices of Wonderbread and a jar of Hellman’s mayonnaise and have a party. You know I will! Elon Musk (Elongated Muskrat pe numele întreg) face glume după ce a cumpărat Twitter. La doar câteva zile după ce miliardarul a achiziționat rețeaua de socializare pentru 44 de miliarde de dolari, el a scris într-o postare pe platformă că intenționează să cumpere Coca-Cola pentru a „reintroduce cocaina”. Tweet-ul a câștigat rapid peste 3,8 milioane de aprecieri și sute de mii de retweet-uri de când a fost postat miercuri. Musk a făcut referire la trecutul producătorului de sifon îndulcit, deoarece formula originală a Coca-Cola conținea, de fapt, „cocaină sub formă de extract din frunza de coca”, când băutura a fost inventată de farmacistul John Pemberton în 1885, potrivit datelor Agenției SUA pentru Controlul Medicamentelor. Elon Musk (Elongated Muskrat pe numele întreg) face glume după ce a cumpărat Twitter. La doar câteva zile după ce miliardarul a achiziționat rețeaua de socializare pentru 44 de miliarde de dolari, el a scris într-o postare pe platformă că intenționează să cumpere Coca-Cola pentru a „reintroduce cocaina”. Tweet-ul a câștigat rapid peste 3,8 milioane de aprecieri și sute de mii de retweet-uri de când a fost postat miercuri. Musk a făcut referire la trecutul producătorului de sifon îndulcit, deoarece formula originală a Coca-Cola conținea, de fapt, „cocaină sub formă de extract din frunza de coca”, când băutura a fost inventată de farmacistul John Pemberton în 1885, potrivit datelor Agenției SUA pentru Controlul Medicamentelor.
 13. Plajele din sudul Portugaliei sunt superbe, cu stânci frumoase, Gibraltarul nu trebuie ratat. "Portugalia este o provincie spaniolă unde se vorbeşte braziliana" anonim american
 14. Calculul nu ar fi greșit, problema este că litiul nu se procesează doar cu CAT-ul ăla, participă multe utilaje la treaba asta dar era prea mică poza să încapă toate.
 15. Caut "Secretul lui Zorillo", toate torrentele să apeleze la mine!
×
×
 • Create New...