Sari la conținut

Penetru

Super Membru
  • Număr conținut

    6.503
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Penetru

  1. E o mare lene în a trasa marcaje acolo, a doua problemă e că dacă se hotărăsc să traseze marcaje vor trimite pe cel mai idiot dintre muncitorii pe care-i au, înarmat doar cu bidineaua şi găleata, fără un proiect inteligent.
  2. Voi la câți kilometri schimbați uleiul la remorcă? aVvjXOP_460svvp9.webm
  3. Asta lăsăm în urmă, cum îşi aduc aminte ceilalţi de noi. Albert Einstein își cere scuze românilor pentru calculele greșite. Viteza luminii a fost depășită de prețul ei. Iohannis și-a cumpărat un papagal vorbitor și l-a învățat să tacă. Un tip se duce să returneze un papagal la PetShop. - Vă rog să-mi dați un mascul! - Păi cum v-ați dat seama că e femelă? - In loc să repete ce spun eu, mă contrazice! - Bade, si cum ti-ai dat seama ca ursul o sa te atace? - Pai s-o uitat la mine fix ca si muierea! – De ce ai evadat din închisoare? – Am vrut să mă căsătoresc, domnu’ judecător. – Hm… Stranie concepție despre libertate ai! Un finlandez vine acasă de la muncă.. apucă un iepure de urechi îl aduce în bucătărie și i-l dă soției. - Hai, gătește iepurele.. - N-avem gaz.. Aprinde un foc în curte.. - N-avem ulei.. Bărbatul înjură și aruncă iepurele pe fereastră. Iepurele se rostogolește prin zăpadă.. se ridică și țipă: - Slavă Ucrainei! Dacă femeia slăbește, înseamnă că e îndrăgostită. Dacă se îngrașă, înseamnă că e fericită. Dacă pornește ștergătoarele, înseamnă că face stânga.
  4. E duminică seara, e cam frig afară şi paharul de vin e pe masă, vă recomand un film care mai adaugă ceva pe subiect: https://www.imdb.com/title/tt0486946/?ref_=fn_al_tt_1 https://www.imdb.com/video/vi165610521/?playlistId=tt0486946&ref_=tt_ov_vi
  5. Reclamă la ciment. a1P4EqY_460svvp9.webm
  6. a0MXA6QN_700wv_0.mp4
  7. Fiind un circuit, câmpurile generate de cele două sârme se anulează reciproc, ce este așa de greu de înțeles?
  8. Nu e bobină, să fim ingineri până la capăt, firul este circuit deci câmpul se anulează reciproc, problema e dată de încălzire.
  9. Cu Geiger nu faci nimic decât la radiația ionizantă.
  10. Ai cam chiulit la fizică, nu?
  11. Doamna Trump tot așa, doar ea și negrul ăla cu reclama la parfum.
×
×
  • Creează nouă...