Jump to content

Penetru

Super Membru
 • Content Count

  4,831
 • Joined

 • Last visited

About Penetru

 • Rank
  CERTIFIED HAUNEBU PILOT

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  (sau echivalentul din perioada respectiva).
 • Motocicleta
  MTD500 Bronto (MaoTzeDong)
 • Numar Moto
  metalic
 • Club
  Donatori de Organ Erect

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  multe

Recent Profile Visitors

1,756 profile views
 1. Mulţumesc! În weekendul ăsta a fost un coleg de birou cu conserva pe DN1 şi s-a întors pe platformă, dacă suna un coleg să întrebe... eram vreo 4 care ştiam manevra. Slăbeşti prinderea pompei, bagi o tăbliţă sub ea şi strângi la loc.
 2. Hai că se trezi Dinescu: "Astăzi orașul vaccinează satul, o, Doamne, ce frumos poate să sune: cei goi să exerseze dezbrăcatul, cei morți să exerseze-o-ngropăciune ! I-ați vaccinat și-n nouă sute șapte, vîrîndu-le pe gît pămîntul gras. Bonjur, popor ! Serviți cafea cu lapte, la cel mai samavolnic parastas. Le-ați explicat și că hamsia-i pește și-n timp ce le cîntați La vie en rose, ați dat-o-ntr-o clipită pe rusește, să-nvețe fericirea la colhoz. Le-ați dat pîrloaga înapoi, de formă, plevușcă adunată-n prostovol, pleavă de revoluții și reformă
 3. A fost o campanie de încurajare la vremea respectivă, se spunea chiar că în afară de funingine totul e curat, gazele de eşapament nu-s toxice ca la benzinar.
 4. Nu mai dați vina pe manete, nu ați înțeles principiul de funcționare. Pistonașului pompei trebuie să se retragă complet pentru ca presiunea rămasă să se întoarcă în pahar.
 5. Floricica le zice bine, asta e soluţia de început. Acum bateriile moderne nu-s aşa de sensibile la descărcări adânci şi prelungite, tehnologia plumb-calciu le fereşte în mare măsură de fenomenul de sulfatare. Pentru recuperare e sănătoasă o încărcare lentă.
 6. Belgia, 2021, într-o şcoală la clasa I, profesoara zice: -Vă rog să vă aşezaţi în felul următor, valonii pe rândurile din stânga şi flamanzii pe rândurile din dreapta. Din clasă se aud murmure: -Şi noi ăştia, belgienii, unde ne aşezăm, mâncaţi-aş?
 7. Bulă adolescent: -Tată, trebuie să-ţi mărturisesc ceva, sunt gay. -Bine fiule. -Nu ai înţeles, adică homosexual. -Bine, e în regulă. -Tată, cred că nu înţelegi ce înseamnă homosexual, adică iau oral, anal, din astea. -Da mă, am înţeles, semeni cu mă-ta.
 8. Sminteală clar. Suntem în iunie, declarată luna "curcubeului". Eu zic că e o bună ocazie ca să mulţumim cuiva pentru faptul că ne-am născut. Citeam undeva că Skittles a făcut bomboanele albe pentru luna asta, straight pride cum ar veni.
 9. zone manager Creţulescu Tinel cre tin@multinationala.com A doctor reaches into his smock to get a pen to write a prescription and pulls out a rectal thermometer. "Oh, damn it," he proclaims, "Some asshole has my pen!" A lawyer is standing in a long line at the box office. Suddenly, he feels a pair of hands kneading his shoulders, back, and neck. The lawyer turns around. "What the hell do you think you're doing?" "I'm a chiropractor, and I'm just keeping in practice while I'm waiting in line." "Well, I'm a lawyer, but you don't see me screwing the guy in front of me, do you?"
 10. Domnule manager, întrucât la departamentul IT nu am găsit înţelegere vă rog să mă ajutaţi în problema pe care o am cu adresa de email ce mi-a fost alocată de companie, mi-e ruşine să mă prezint cu adresa ciordan@multinationala.com Cu stimă, Cişmaşu Orlando Daniel Domnule Cişmaşu, vă anunţ cu regret că departamentul IT nu v-a minţit, într-adevăr adresele de mail sunt generate automat şi nu pot fi ulterior schimbate. Cu respect, zone manager Creţulescu Tinel (cuvant urat)@multinationala.com P.S. Dacă totuşi nu mă credeţi şi doriţi să insistaţi
 11. Te iubim, Ivane, și iubim pozele alea, știi tu care...
 12. Americanii ar folosi orice, gloanțe/curtea școlii sau banane-lungime doar ca să evite sistemul metric.
 13. Autonomia e bună, totuși mai aștept până ies astea
×
×
 • Create New...