Sari la conținut

Red Bull Romaniacs - Hard Enduro Rallye


Kelu
 Share

Postări Recomandate

post-2941-1155127143_thumb.jpg

RED BULL roMANIACS este o competitie internationala de enduro care va avea loc in Romania intre 13 august si 19 august 2006.

 

Competitia va debuta cu un Pro Show - Duminica 13.08.2006 ora 11:00 pe Platoul dintre Nerva Traian si Pasajul Marasesti...mai exact locul este cunoscut ca "la groapa" vis a vis de hotelul Tulip Inn (langa fostul bloc Conex) acest show va dura aproximativ 3 ore jumate, pana la 14:30 dupa care rider-ii vor pleca pe traseu.

 

Participantii sunt in mare majoritate veniti din afara printre care Cyril Despres cele mai multe si complete detalii despre event le gasiti pe site oficial: http://www.redbullromaniacs.com

Lista completa cu toti participantii: http://www.redbullromaniacs.com/ro/pre_start_2006.php

 

Pana duminica, in fiecare seara (18:30 si pana la 23:30) sunteti invitati la plimbare pe doua roti prin Bucuresti alaturi de caravana Red Bull pe traseul P-ta Unirii- Herastrau. :crack:

Editat de Kelu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pana duminica, in fiecare seara (18:30 si pana la 23:30) sunteti invitati la plimbare pe doua roti prin Bucuresti alaturi de caravana Red Bull pe traseul P-ta Unirii- Herastrau.

 

Noi am tot cautat plimbarile alea simbata dar se pare ca nu le-am vazut dupa ce am batut de 2 ori orasul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Are legatura cu faptul ca in 14-08-2006 au trecut o gramada de enduro prin centrul Fagarasului?Chiar m-am mirat can am vazut toata ziua moto de "topaiala"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...