FanFane Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Eu tocmai am aflat ca am o nunta pe 18... Deci sanse mari sa zic pas, desi nici nunta nu ma tenteaza prea tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 19, 2010 Autor Share Postat August 19, 2010 VA rog pe toti, sa lucram pe LISTA! Stefane, daca" iesi", ia list si "Taie te" pls altfel o sa cautam in topic versiuni..etc thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Mai bag eu lista si cu axol. Fac asta ptr ca la mine s-ar putea sa vina si nevasta. 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS 2. Alpar, 1 moto, 1 pers, fara preferinte la cazare - VOTEZ SINEMORETS 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - 5. Stefan - si eu in principiu, daca nu intervine ceva pana atunci. 1 motor, 1 pers, 1 cort. 6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 7.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana 8. Baross, 1, preferabil hotel 9. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 10. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. 11. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 20, 2010 Autor Share Postat August 20, 2010 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS 2. Alpar, 1 moto, 1 pers, fara preferinte la cazare - VOTEZ SINEMORETS 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - 5. Stefan - si eu in principiu, daca nu intervine ceva pana atunci. 1 motor, 1 pers, 1 cort. 6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 7.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana 8. Baross, 1, preferabil hotel 9. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 10. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. 11. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 12. Serban - 1 motor, sinemorets ( nu are cont, m a sunat) o da! mai e putin si se face luni si inchidem lista cu locatiile urmand sa " votam". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geo60 Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 (editat) Mai bag eu lista si cu axol. Fac asta ptr ca la mine s-ar putea sa vina si nevasta. 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS 2. Alpar, 1 moto, 1 pers, fara preferinte la cazare - VOTEZ SINEMORETS 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - 5. Stefan - si eu in principiu, daca nu intervine ceva pana atunci. 1 motor, 1 pers, 1 cort. 6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 7.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana 8. Baross, 1, preferabil hotel 9. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 10. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. 11. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 12. George . 2 pres cort sau hotel votez Sinemorets Editat August 20, 2010 de geo60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 20, 2010 Autor Share Postat August 20, 2010 Mai bag eu lista si cu axol. Fac asta ptr ca la mine s-ar putea sa vina si nevasta. 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS 2. Alpar, 1 moto, 1 pers, fara preferinte la cazare - VOTEZ SINEMORETS 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - 5. Stefan - si eu in principiu, daca nu intervine ceva pana atunci. 1 motor, 1 pers, 1 cort. 6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 7.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana 8. Baross, 1, preferabil hotel 9. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 10. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. 11. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 12. Serban - 1 motor, sinemorets ( nu are cont, m a sunat) 13. George . 2 pres cort sau hotel votez Sinemorets am editat eu mai era un " varaderist" pe 12 dar l ai "scos" stiu , nici mie nu mi place nr 13 dar asta e bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sue Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 (editat) Ura!!!!! Se strange grupul! Editat August 20, 2010 de sue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 UP cu lista!!!!!!!!!!!! 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS 2. Alpar, 1 moto, 1 pers, fara preferinte la cazare - VOTEZ SINEMORETS 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - 5. Stefan - si eu in principiu, daca nu intervine ceva pana atunci. 1 motor, 1 pers, 1 cort. 6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 7.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana 8. Baross, 1, preferabil hotel 9. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 10. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. 11. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 12. Serban - 1 motor, sinemorets ( nu are cont, m a sunat) 13. George . 2 pres cort sau hotel votez Sinemorets Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Mai bag eu lista si cu axol.Fac asta ptr ca la mine s-ar putea sa vina si nevasta. 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS 2. Alpar, 1 moto, 1 pers, fara preferinte la cazare - VOTEZ SINEMORETS 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - 5. Stefan - si eu in principiu, daca nu intervine ceva pana atunci. 1 motor, 1 pers, 1 cort. 6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 7.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana 8. Baross, 1, preferabil hotel 9. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 10. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. 11. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets merci>>>>>>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 23, 2010 Autor Share Postat August 23, 2010 ok astazi esti luni. 23 dupa indelungi cautari am ramas cu 2 locatii care merita intr-adevar onoarea de a ne avea oaspeti: su_2k5: 1. Romania - sat Ampoita, Mtii Apuseni la 12 km de Alba Iulia la pensiunea Izvorul Muntelui: www.mamaluta.ro su_2k5: 2. Bulgaria - loc Sinemorets/ aprox 500km de Bucuresti la mare lista in acest moment este urmatoarea: 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS - final 2. Alpar, 1 moto, 1 pers, fara preferinte la cazare - VOTEZ SINEMORETS 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - 5. Stefan - si eu in principiu, daca nu intervine ceva pana atunci. 1 motor, 1 pers, 1 cort. 6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 7.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana 8. Baross, 1, preferabil hotel 9. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 10. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. 11. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 12. Serban - 1 motor, sinemorets ( nu are cont, m a sunat) 13. George . 2 pres cort sau hotel votez Sinemorets Va rog sa o reactualizati si sa va treceti preferintele finala ( Ca si vot ) in functie de locatia aleas vom reface lista ( desi nu doresc,poate unii nu vor accepta locatia aleasa, democratic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alp Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS - final 2. Alpar VOTEZ SINEMORETS - final 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - 5. Stefan - si eu in principiu, daca nu intervine ceva pana atunci. 1 motor, 1 pers, 1 cort. 6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 7.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana 8. Baross, 1, preferabil hotel 9. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 10. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. 11. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 12. Serban - 1 motor, sinemorets ( nu are cont, m a sunat) 13. George . 2 pres cort sau hotel votez Sinemorets Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 23, 2010 Autor Share Postat August 23, 2010 alp, te rog mult, pastreaza lista si formatarea precum si nr de persoane thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alp Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 ok, ma gandeam unde nu e precizat nimic inseamna ca nu sunt preferinte 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS - final 2. Alpar (un motor, o pers., cazare - fara prederinte) - VOTEZ SINEMORETS - final 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - 5. Stefan - si eu in principiu, daca nu intervine ceva pana atunci. 1 motor, 1 pers, 1 cort. 6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 7.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana 8. Baross, 1, preferabil hotel 9. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 10. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. 11. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 12. Serban - 1 motor, sinemorets ( nu are cont, m a sunat) 13. George . 2 pres cort sau hotel votez Sinemorets Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Eu tre sa ma retrag, din pacate. Obligatie la o nunta... Daca reusesc sa ma sustrag de acolo, o sa apar si eu cu cortul, deci fara nevoie de cazare. 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS - final 2. Alpar VOTEZ SINEMORETS - final 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - 5. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 6.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana 7. Baross, 1, preferabil hotel 8. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 9. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. 10. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 11. Serban - 1 motor, sinemorets ( nu are cont, m a sunat) 12. George . 2 pres cort sau hotel votez Sinemorets Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS - final 2. Alpar VOTEZ SINEMORETS - final 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - 5. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 6.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana-eu votez FINAL cu DRUMUL(ASFALTUL SAU CE O FI)mare,munte,mare,munte,sa fie bine pt toti participantii 7. Baross, 1, preferabil hotel 8. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 9. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. 10. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 11. Serban - 1 motor, sinemorets ( nu are cont, m a sunat) 12. George . 2 pres cort sau hotel votez Sinemorets Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 23, 2010 Autor Share Postat August 23, 2010 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS - final 2. Alpar VOTEZ SINEMORETS - final 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - 5. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 6.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana-eu votez FINAL cu DRUMUL(ASFALTUL SAU CE O FI)mare,munte,mare,munte,sa fie bine pt toti participantii 7. Baross, 1, preferabil hotel 8. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 9. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. 10. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 11. Serban - 1 motor, sinemorets ( nu are cont, m a sunat) 12. George . 2 pres cort sau hotel votez Sinemorets Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 (editat) 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS - final 2. Alpar VOTEZ SINEMORETS - final 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - Votez IZVORUL MUNTELUI (Romania)-final 5. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 6.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana-eu votez FINAL cu DRUMUL(ASFALTUL SAU CE O FI)mare,munte,mare,munte,sa fie bine pt toti participantii 7. Baross, 1, preferabil hotel 8. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 9. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. 10. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 11. Serban - 1 motor, sinemorets ( nu are cont, m a sunat) 12. George . 2 pres cort sau hotel votez Sinemorets Editat August 23, 2010 de Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 24, 2010 Autor Share Postat August 24, 2010 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS - final 2. Alpar VOTEZ SINEMORETS - final 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - Votez IZVORUL MUNTELUI (Romania)-final 5. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 6.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana-eu votez FINAL cu DRUMUL(ASFALTUL SAU CE O FI)mare,munte,mare,munte,sa fie bine pt toti participantii 7. Baross, 1, preferabil hotel 8. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 9. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. 10. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 11. Serban - 1 motor, sinemorets ( nu are cont, m a sunat) 12. George . 2 pres cort sau hotel votez Sinemorets hai lumea cu votuu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS - final 2. Alpar VOTEZ SINEMORETS - final 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - Votez IZVORUL MUNTELUI (Romania)-final 5. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 6.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana-eu votez FINAL cu DRUMUL(ASFALTUL SAU CE O FI)mare,munte,mare,munte,sa fie bine pt toti participantii 7. Baross, 1, preferabil hotel 8. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 9. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. - Munte la placinte, mamaluta. 10. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 11. Serban - 1 motor, sinemorets ( nu are cont, m a sunat) 12. George . 2 pres cort sau hotel votez Sinemorets hai lumea cu votuu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 24, 2010 Autor Share Postat August 24, 2010 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS - final 2. Alpar VOTEZ SINEMORETS - final 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bandit - 1 moto , 2 persoane, hotel. - Votez IZVORUL MUNTELUI (Romania)-final 5. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 6.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana-eu votez FINAL cu DRUMUL(ASFALTUL SAU CE O FI)mare,munte,mare,munte,sa fie bine pt toti participantii 7. Baross, 1, preferabil hotel 8. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 9. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. - Munte la placinte, mamaluta. 10. marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets 11. Serban - 1 motor, sinemorets ( nu are cont, m a sunat) 12. George . 2 pres cort sau hotel votez Sinemorets nice. 2 la 2 + un indecis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 Nu e bre 2 la 2 ! Sunt vreo 5 cu Bulgaria si vreo 3 cu Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 ma sti pe mine indecis? merg oriunde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 24, 2010 Autor Share Postat August 24, 2010 ma sti pe mine indecis?merg oriunde hai in crimeea, 10 zile, @ all- hai sus cu votul.locatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 ma sti pe mine indecis?merg oriunde Da si tu cu banul si baga un vot. Sa fie acolo si din partea ta un vot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 (editat) nu zice de 2 ori eu de obicei merg unde se fac mai multi km.......suntem din mai multe zone ale frumoasei noastre patrii,asa ca nu ma pronunt Editat August 25, 2010 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate