foxbat Postat August 12, 2010 Autor Share Postat August 12, 2010 o alta idee de cazare beton: Pensiunea Izvorul Muresului- sat Ampoita http://izvorulmuntelui.xhost.ro/articole.htm Cica face patroana niste placinteeeeeeee, cam asa: http://www.foodie.ro/2010/08/02/placinte-c...n-ampoi%c8%9ba/ faorte frumos declaram ca avem deja 3 locatii, mai punem ? eu propun ca pana MARTI, 17 august sa finaliza lista de variante urmand ca pana pe 23 sa ne decidem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sue Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 (editat) am gasit site ul oficial http://www.mamaluta.ro/ e tot una cu Izvorul Muntelui Editat August 12, 2010 de sue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Pozele alea cu placinte, mi-au lasat gura apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sue Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 faorte frumosdeclaram ca avem deja 3 locatii, mai punem ? eu propun ca pana MARTI, 17 august sa finaliza lista de variante urmand ca pana pe 23 sa ne decidem. Am inteles, mare sef de trib..ma abtin sa mai propun locatii "tentante". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu01 Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Vin si eu cu nevasta. Venim din Bucuresti. Votam pentru Romania la munte, insa fara cort. Sunt cam hahalera de felul meu si nu prea imi arde de munca fizica...prefer un pat , un dus si o sticla de vin sec. Cand se stabileste lista completa, va rog sa lasati ceva date de contact pentru rezervari. Apropo: se poate face ceva care sa includa si Transalpina ? Nu am fost , insa trebuie facuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 13, 2010 Autor Share Postat August 13, 2010 Vin si eu cu nevasta. Venim din Bucuresti. Votam pentru Romania la munte, insa fara cort. Sunt cam hahalera de felul meu si nu prea imi arde de munca fizica...prefer un pat , un dus si o sticla de vin sec.Cand se stabileste lista completa, va rog sa lasati ceva date de contact pentru rezervari. Apropo: se poate face ceva care sa includa si Transalpina ? Nu am fost , insa trebuie facuta... super te rog sa te " pui in lista " cu tot cu "votul " pentru locatie bine ai venit- o sa fie o gacsca mareeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Mai pun eu lista si cu Baross si manu01. 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS 2. Alpar, 1 moto, 1 pers, fara preferinte la cazare - VOTEZ SINEMORETS 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bogdan - in principiu...........1 moto , 1 persoana 5. Stefan - si eu in principiu, daca nu intervine ceva pana atunci. 1 motor, 1 pers, 1 cort. 6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 7.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana 8. Baross, 1, preferabil hotel 9. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu01 Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 super te rog sa te " pui in lista " cu tot cu "votul " pentru locatie bine ai venit- o sa fie o gacsca mareeeeee Prefer Semenic, insa in functie de perioada exacta , nu exclud nici Bulgaria. Am avut o experienta neplacuta cu politia bulgara si as vrea sa nu mai am treaba cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 13, 2010 Autor Share Postat August 13, 2010 Prefer Semenic, insa in functie de perioada exacta , nu exclud nici Bulgaria.Am avut o experienta neplacuta cu politia bulgara si as vrea sa nu mai am treaba cu ei. perioada exacta este cea din subicetul topicului - 17 - 19 Septembrie 2010 pana pe 23 ne decidem de locatie oricum ar fi distanta e un parametru - dar conteaza, parerea mea si ponderea geografica a participantilor - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Mi-au facut cu ochiu placintele si as veni la o plimbare cu voi in special in zona de munte: 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS 2. Alpar, 1 moto, 1 pers, fara preferinte la cazare - VOTEZ SINEMORETS 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bogdan - in principiu...........1 moto , 1 persoana 5. Stefan - si eu in principiu, daca nu intervine ceva pana atunci. 1 motor, 1 pers, 1 cort. 6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 7.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana 8. Baross, 1, preferabil hotel 9. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 10. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristimotor Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 salutare cam cati bani trebuie la iesirea asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 16, 2010 Autor Share Postat August 16, 2010 salutare cam cati bani trebuie la iesirea asta ? in functie de km -, benzina - sa zicem un 35 ron /100 km cazare - cat o fi ..sa zicem un 100 ron dubla / noapte papa..cat se vrea deci..fa si tu un calcul acum daca ar fi fost "VIM " ( varedero international meeting )ar fi fost mai mari un pic dar noi suntem la inceput si incercam sa ne cunoastem, socializam,. asa ca i mai mult un "team building" dupa cum vezi unii dorim la cort, altii camera - difera un pic bugetul important e sa ne cunoastem si sa ne simitim bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alp Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 daca cineva mai are variante de propus pt. locatie sa le faca, zic sa ramanem la 17 pentru inchiderea listei cu locatii, urmand ca cineva initiat sa faca un "poll" unde pot opta doritorii. trebuie timb pt. rezervari. Altfel e vai de noi la cata lume misuna in veekenduri. (am fost acuma de veekend la prajd si vlahita, incredibil, parca totul era un furnicar imens) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 16, 2010 Autor Share Postat August 16, 2010 daca cineva mai are variante de propus pt. locatie sa le faca, zic sa ramanem la 17 pentru inchiderea listei cu locatii, urmand ca cineva initiat sa faca un "poll" unde pot opta doritorii. trebuie timb pt. rezervari. Altfel e vai de noi la cata lume misuna in veekenduri. (am fost acuma de veekend la prajd si vlahita, incredibil, parca totul era un furnicar imens) salut daca te uiti mai sus am stabilit ca data " limita" aia de 23 sa fie toata lumea impacata si eu zic sa stam linistiti - e timp pana pe 17 septembrie pe 23 repunem lista ( suntem putini- cred ca pollul e pre mult pentru 10 motoare :0) sa ne vedem sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Eu nu cred ca sunt doar 10 posesori de Varadero in tara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sue Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Daca nu mainsel acum un an functiona si un forum Varadero dedicat. Ce ar fi sa il readucem la Viata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Daca nu mainsel acum un an functiona si un forum Varadero dedicat. Ce ar fi sa il readucem la Viata? Era un forum facut de foxbat. Poate discutam la intalnirea asta de varaderisti si de un forum al nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 18, 2010 Autor Share Postat August 18, 2010 Era un forum facut de foxbat. Poate discutam la intalnirea asta de varaderisti si de un forum al nostru. da, l-am facut dar asa cum spunea cineva mai sus, sunt doar 10 varadero-uri in Ro ? hai ca daca ne iese intalnirea poate incet incet ne strangem chiar de i criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 da, l-am facut dar asa cum spunea cineva mai sus, sunt doar 10 varadero-uri in Ro ? hai ca daca ne iese intalnirea poate incet incet ne strangem chiar de i criza primiti si simpatizanti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 18, 2010 Autor Share Postat August 18, 2010 primiti si simpatizanti??? o da- nu suntem elitisti:) pe cand membru cu drepturi depline ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geo60 Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Ca sa nu mai poluez topicul "mare" am deschis unul dedicat . Data este cea de mai sus. Eu am propus Sinemorets, Bulgaria. Oricum ar fi parca nu are sens sa ne vedem la " bere " pe valea prahovei. Data la care "inchidem " este 23.08.2010 ca sa avem timp de rezervari . Subscriu si eu 2 pers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 18, 2010 Autor Share Postat August 18, 2010 Subscriu si eu 2 pers super te rog " scrie te" in lista de mai sus si cu ce" locatie" votezi bine ai venit banditule - sunt 11 , da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 banditule - sunt 11 , da? Nosmal ca sunt 11 si s-ar putea sa fie 12 ptr ca am fost azi la arc si am facut lobby ptr intalnirea de Varaderisti. Mesaj completat Am mai vb si cu cativa prieteni din Constanta si s-ar putea sa vina si ei. Mesaj completat Incerc sa dau si de cineva din Sibiu, dar nu respunde la tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 superte rog " scrie te" in lista de mai sus si cu ce" locatie" votezi bine ai venit banditule - sunt 11 , da? cum faci sa te pui pe lista? marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 19, 2010 Autor Share Postat August 19, 2010 cum faci sa te pui pe lista?marinel- 1 motor ,1 cort ,1 pers. votez Sinemorets utiea, astea este ultima lista 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) - VOTEZ SINEMORETS 2. Alpar, 1 moto, 1 pers, fara preferinte la cazare - VOTEZ SINEMORETS 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 - VOTEZ SEMENIC 4. Bogdan - in principiu...........1 moto , 1 persoana 5. Stefan - si eu in principiu, daca nu intervine ceva pana atunci. 1 motor, 1 pers, 1 cort. 6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie. 7.Dragos-data17-la hotel,motel-1 moto-1 persoana 8. Baross, 1, preferabil hotel 9. manu01, 1 moto, 2 persoane, hotel - 10. Silviu - 1moto, 2pers- la munte la placinte fara preferinte de cazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate