E.Z.rider Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 conform unui intreviu acordat in presa italiana de noul vechi patron al MV Agusta Motor cica noul model cu 3 cilindri va costa incepand cu 9000 de euro PS: nu stiu daca e corect "noul vechi patron" sau ar fi mai corect "vechiul nou patron"... vezi aici de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 ce oameni amuzanti... auzi... revolutioneaza piata... parca vad ca isi inchipuie ca... "din nou". Cind am vazut documentarul "Twist the throttle" la episodul cu Agusta am ris continuu... ca si la Bimota... si Ducati. Foarte amuzanti italienii... Da' cum sa zice... cine sint eu sa ii judec? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 bine ca era la episodul depsre Honda numai lapte si miere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Revolutie? Triple 675 cc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 ce oameni amuzanti... auzi... revolutioneaza piata... parca vad ca isi inchipuie ca... "din nou". Cind am vazut documentarul "Twist the throttle" la episodul cu Agusta am ris continuu... ca si la Bimota... si Ducati. Foarte amuzanti italienii... Da' cum sa zice... cine sint eu sa ii judec? Si la Suzuki ne-am distrat copios cu razboaiele de tesut super tari, pacat ca Japonezii se "reinventeaza" mereu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Si la Suzuki ne-am distrat copios cu razboaiele de tesut super tari, pacat ca Japonezii se "reinventeaza" mereu...... Si Ducati nu . Radio Ducati sau masina de ras Ducati,chiar ca ne-am ras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate