Sari la conținut

zaelu

Super Membru
  • Număr conținut

    3.702
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2009

Vizitatori Recenți Profil

1.987 citiri profil

zaelu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Robocop2 daa... si Capitanu America... super... mie seria asta de trailere imi place
  2. pai da era cunoscut asta... credeam ca altceva. Chiar au aminat parca lansarea in 1985 ca sa nu se suprapuna cu acel "1984" lansat un an mai devreme.
  3. Brazil e chiar fain. Cam vechi pentru zilele astea dar nah. Oricum daca zici ca nu ti-a placut Brazil si nici ultimul a lu Terry Gilliam trag sperante ca mie o sa imi placa .
  4. trolling mode on http://www.catavencii.ro/Simona-tache-vs-mihai-radu-despre-scarlett-johansson_0_10285.html
  5. AI mers mult cu transportul in comun?
  6. Pe mine ma amuza. E grotesc asa... sa vezi barbati care rup izmana de pe ei ca nushcare e urita... pe motiv ca e de familie evreiasca sau ca e promovata ca frumoasa din padurea aburita dar ea de fapt e o zgripturoaica. Aceasta e o aprenta, aceasta femeie e urita cu spume de fapt, ea arata sa pentru ca e fotosopata de un sistem evreiesc de promovare: la fel si aici... se vede si ca e circumcisa... sau inscrisa... whatever... urita urita urita urita Si inca o hida hida hida... muma padurii trecuta pe sub fotosopul evreiesc.
  7. Bai fratilor... ma terminati de ris. Uite aci ceva frumos pentru voi https://www.google.ro/search?q=pora+andreea&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=GergUpaCG6b0ygOC44DIAQ&ved=0CC4QsAQ&biw=1280&bih=699 Anyways... beauty is in the eye of the beholder.
  8. Sa nu o dai in patologic cu povestea asta cu Scarlett... Deja suna a frustrare maxima ce faci tu.
  9. Nu am facut "caterinca". Dar am preferintele mele. Nu imi place sa joc un simulator pe setari de arcade... dar joc jocuri arcade cu avioane... cum ziceam... BF4 (sau celelalte BF) sau GTA... etc. Iar daca vrei poti sa iei si tu arhiva aia... e usor de ghicit parola care e pusa dor pentru a proteja... DRMuri... putin . Inaundtru e un mic manual foarte bine facut despre jocul online care se aplica chiar si in AB daca se doreste joc "profi" sau in echipa.
  10. Da mai... nu fii iritat... daca iti place... iti place. Daca vrei iti zic de ce e funny... In printzip... BnZ e pentru "avansati". Arcade... nu e pentru avansati. Acuma... si intre "locuitorii Arcadiei" exista unii mai buni si uni mai putini buni. Cei buni... realizeaza ca desi valsul BnZului nu este asa de... "aprig" ca TnBul... aduce cele mai multe kiluri versus morti... to say the least. Cind tu spui ca "BnZ" este cea mai folosita tehnica in Arcade este (ma feresc sa folosesc un cuvint mai mirositor ) o treaba funny pentru ca tu nu iti dai seama ca numai cei care sint buni in arcade... care (normal) nu sint majoritatea... o folosesc... si bravo lor. Iar daca esti printre ei... bravo si tie. Anyways... enjoy. Eu sint mindru purtator a fix ZERO secunde jucate in Arcade mode. Poti sa cauti "zaelu" in stats pe acolo sa te convingi... cred ca nu mi-au sters contu ca nu am intrat de mai bine de un an poate. Am tras apa dupa joculetul ala... sorry . uite.... cadou pentru tine o carte faina si folositoare la asa ceva. http://we.tl/jbV1Fq819b parola arhivei este numele celui mai cunoscut avion britanic din WW2... scris cu minuscule.
  11. Da... si eu am tacut sa nu par prost. ooops... nah ca nu am tacut
×
×
  • Creează nouă...