mz porta Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 (editat) Salut tuturor "comunistilor" !!! De ceva timp ma chinui cu reconditionarea unei ES 175. Din nefericire se pare ca fostul proprietar a fost foarte dibaci in a distruge tot ce se putea, astfel incat am avut ceva de facut/schimbat la fiecare piesa. Am ajuns la segmenti, iar aici sunt blocat. Habar nu am de unde sa iau segmenti noi, si habar nu am ce cota are pistonul.Pe el este inscriptionat un numar 6568(cred, trebuie sa ma mai uit odata).Cum si de unde comand segmentii potriviti? Multumesc anticipat Editat August 15, 2010 de mz porta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Salut tuturor "comunistilor" !!!De ceva timp ma chinui cu reconditionarea unei ES 175. Din nefericire se pare ca fostul proprietar a fost foarte dibaci in a distruge tot ce se putea, astfel incat am avut ceva de facut/schimbat la fiecare piesa. Am ajuns la segmenti, iar aici sunt blocat. Habar nu am de unde sa iau segmenti noi, si habar nu am ce cota are pistonul.Pe el este inscriptionat un numar 6568(cred, trebuie sa ma mai uit odata).Cum si de unde comand segmentii potriviti? Multumesc anticipat Din Germania am luat eu www.ost2rad.de www.mzsimson.de www.2takt24.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Suna-l pe Vultur, poate are si iti trimite el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate