Sari la conținut

petcudan55

Super Membru
  • Număr conținut

    1.104
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de petcudan55

  1. petcudan55

    URAL

    Îmi fac şi eu. Mulţumesc.
  2. Am dat tot ce aveam. Dacă e RT2 sau RT3 trebuie să scrie pe plăcuţa de aluminiu de pe cadru, sub far.
  3. Eu am cumpărat tot kit-ul. Se găsesc piese şi separat. Pentru funcţionare şi chestii tehnice intră pe site-ul lor. http://www.vape.cz/en/ Poţi folosi acumulatorul sau un condensator electrolitic în locul lui.
  4. Un test de ciclistică. Am greşit mai sus când am pus video cu pornirea de două ori. Aprinderea e electronică VAPE, cu magnetou.
  5. 20180228_150744.mp4 20180228_152337.mp4 lampa_spate_1.mp4 lampa_spate_2.mp4
  6. Donez multe chestii de RT, aproape o motocicletă completă, doar să veniţi să le luaţi. Am avut două, una am restaurat-o şi dau tot ce mi-a rămas.
  7. Mie îmi e rușine că am adus motocicletele murdare și neîngrijite. Îmi e rușine și că ne întoarcem spre casă nu doar pe două, ci pe câte trei (două roți istorice și una de rezervă). Să ne revedem cu bine!
  8. petcudan55

    MZ

    Da, e antena unei stații pe 27 MHz prin care țineam legătura cu niște prieteni. Eu la concursurile de aeromodele cu MZ-ul, ei în mici excursii prin Elveția cu mașina mea.
  9. petcudan55

    MZ

    Îți răspund aici căci pe PM nu pot pune poze. Pahare amortizor 11 euro bucata. toba ETZ 52 euro aici, numai că eu am luat aceeași tobă de la Tg. Mureș (Okany) cu 170 lei. Fă necesarul de piese, strange banii, comandă-le toate odată și plătești transport 17 euro. Dacă vei comanda de mai multe ori, la fiecare transport plătești cei 17 euro. Spor la treabă!
  10. Un pahar nou de amortizor e cam 11 euro. Ca să cromezi unul vechi te costă mai mult. O tobă nouă de ETZ e 170 lei. Cromarea celei vechi te costă mai mult. La fel cu rama de far. Spițele le poți galvaniza iar kederele trebuie să le cumperi. Dacă mai vrei și alte informații, mută conversația pe topicul dedicat MZ-urilor.
  11. petcudan55

    MZ

    Doar 50 centimetri cubi. Bravo Fishy!
  12. Ce piese ai nevoie? Ce piese vrei să cromezi?
  13. Mihai, Chestia asta are două roti (1 și 2) și sunt chiar istorice de pe vremea lui "Mamaie". Scoate fum, are o aprindere clasică (3) cu combustibil conveníonal, evacuarea (4), și se poate conduce fără cască și chiar sub influența băuturilor alcoolice (5). Dacă o restaurez la "meserie", mă primești cu ea la expoziție?
  14. Vremea mi-a făcut şi mie ceva probleme, dar nimic nu m-ar fi împiedicat să nu mă țin de promisiunea de a participa la eveniment. Vineri seara când m-am băgat la somn aveam doar planul A: - Eu cu Panțerul și Iulia cu Red Bull mergem pe roti, soția se duce cu coliva la biserică și apoi vine cu mașina ei și aduce în remorcă Simsonul (Calul Troian). Când m-am trezit la 3:00 dimineața, ploua cu găleata, mi-am făcut o cafea și am elaborat planul B: - Aşteptăm să termine cu coliva la biserică şi plecăm cu ambele maşini şi două remorci. La cafeaua de la ora 7:00, având în vedere informaţiile de pe net conform cărora pe la ora 9:00 ploaia încetează, am aprobat planul C: - Lăsăm soţia la biserică cu maşina şi coliva ei cu tot, eu vin pe roti cu Panţerul împreună cu Nicu şi Uralul lui, iar Iulia aduce în remorcă pe Red Bull şi Calul Troian.
  15. petcudan55

    URAL

    Ai făcut un scandal monstruos pentru niște amărâte de cauciucuri, și pe bună dreptate, te compătimesc. Dar eu, care am plătit integral acum aproape un an o motocicletă "ready to ride" pe care ar fi trebuit s-o încalec în martie 2013, ce scandal să fac? Dany, desenul de mai sus e o dedicație pentru tine. Consideră că cercul e obrazul tău, iar săgeata e degetul meu.
  16. Și mesajul cum trebuie să fie scris, că văd că te pricepi: în față sau în spate?
  17. Mă înscriu ca fiind cel de-al 2433-lea participant și nu vreau un cadou de la organizatori. O să mi-l cumpăr singur, numai să-mi spuneți ce anume, ca să vin cu el și să vi-l arăt.
  18. Deoarece românii de pretutindeni (evident, cu excepția noastră) tocmai au sărbătorit pe 31 august, ziua limbii române. Este vorba despre o lege votată în parlamentul României cu privire la cei ce vorbesc limba română. Legea respectivă face referiri doar la cei care vorbesc, nu și la cei care scriu așa că, lasă omul în pace. Ziua Limbii Române, sărbătorită pentru prima dată 31 aug 2013, 17:12 | Iulian Tudor | RTV.net Ziua Limbii Române este sărbătorită sâmbătă, 31 august, pentru prima dată după ce o lege ce prevede acest lucru a fost publicată în luna martie 2013 în Monitorul Oficial. 8 0 Comenteaza Ziua Limbii RomâneFoto: timpul.md Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat la 19 februarie 2013 un proiect de lege prin care data de 31 august a fost instituită ca "Zi a Limbii Române". Legea a fost promulgată de preşedintele Traian Băsescu la 13 martie şi publicată în Monitorul Oficial la 19 martie. Propunerea legislativă a fost iniţiată în 2011, când 166 de parlamentari din toate grupurile politice au depus la Senat un proiect de lege în care solicitau proclamarea Zilei Limbii Române la 31 august. Acesta a fost aprobat de Senat în şedinţa din 6 decembrie 2011, Camera Deputaţilor având rol decizional. Ziua Limbii Române urmează să fie sărbătorită de autorităţile publice din România şi de reprezentanţele diplomatice din străinătate, inclusiv de Institutele Culturale ale României sau alte instituţii româneşti din străinătate, "prin organizarea unor programe şi manifestări cultural-educative şi artistice cu caracter evocator sau ştiinţific consacrate istoriei limbii române". De asemenea, actul normativ stipulează ca în ziua de 31 august să fie arborat Drapelul României iar Societatea Română de Televiziune şi Societatea Română de Radiodifuziune să reflecte în programele lor manifestările dedicate acestei zile. Preşedintele Traian Băsescu a transmis, sâmbătă, un mesaj cu ocazia sărbătoririi Zilei Limbii Române, menţionând că transmite susţinerea şi aprecierea sa românilor din străinătate pentru eforturile pe care le fac ca să păstreze vie în familiile şi în comunităţile lor limba română. "În lume trăiesc, astăzi, în jur de 30 de milioane de vorbitori ai limbii române, iar, pentru aproape 25 de milioane dintre aceştia, româna este limba lor maternă. În această zi, gândurile mele se îndreaptă spre toţi românii, dar, mai ales, spre cei care trăiesc în comunităţile din afara graniţelor ţării pentru care limba română rămâne cel mai important şi cel mai valoros element al identităţii lor naţionale. De aceea, cu acest prilej, doresc să le transmit toată susţinerea şi aprecierea mea pentru eforturile pe care le fac ca să păstreze vie în familiile şi în comunităţile lor limba română chiar, uneori, cu preţul înfruntării multor greutăţi şi ostilităţi", afirmă Băsescu, potrivit Mediafax. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/ziua-limbii-romane-sarbatorita-pentru-prima-data_95922.html#ixzz2dlFKacof
  19. petcudan55

    MZ

    ...și RT2. Așa e, aveți dreptate. Mea culpa!
  20. petcudan55

    MZ

    Eu mă refer la dimensiunile originale ale bolțului, nu la invențiile comise asupra motoarelor voastre. Între 12,00 și 12,20 sunt bolțuri de 6 dimensiuni.
×
×
  • Creează nouă...