mielu Postat Martie 29, 2004 Share Postat Martie 29, 2004 Work in progress... la motorul lui Radu Jurcovan (buna treaba! felicitari!). In aceasta imagine rezervorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 29, 2004 Autor Share Postat Martie 29, 2004 ... fara cuvinte! Lucru facut cu simtul raspunderii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Martie 29, 2004 Share Postat Martie 29, 2004 wow, indeed, asa vrem si noi simbolul respectiv... poate si-un C.C.C.C.P sau ceva acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Martie 29, 2004 Share Postat Martie 29, 2004 Poate chiar poza lui Lenin, ca Stalin e prea macabru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biticu Postat Martie 29, 2004 Share Postat Martie 29, 2004 uaau,super motor,e foarte frumos.acum e gata?Baga-ne-n ceata cu niste poze atunci. Da' rezervorul albastru de la ce e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 30, 2004 Autor Share Postat Martie 30, 2004 Motorul este al lui Radu Jurcovan din Arad (radujupi pe forum). Omul este doctor in materie de IJ-uri, mai ales Jupiter. El va poate ajuta daca aveti vreo problema si tot cu el lamuriti si originea rezervorului. Bafta si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radujupi Postat Martie 30, 2004 Share Postat Martie 30, 2004 Salut! Rezervorul e de Suzuki 750 gsx. Am luat si scaunul tot de la acelasi suzuki pleznit in Italia de ceva camion. am facut prostia si am renuntat la dispozitivul de indicare a nivelului. si regret ! bordul e de la ceva japo. acolo va fi nebunia cu legaturile. comenzile pt ghidon le-am luat de la un motoguzzi facut bucati. Cert este ca acum fara munca mea, jupi a inghitit inca 200 euro. Dar...who cares! Au inceput italienii din arad sa cumpere sovietice si sa le duca la ei. Am vazut un jupi 4 cu atas luat rapid de un italian la 600 e si dus afara. Au innebunit de tot! Va dati seama ca fac senzatii cu fum de zwei takt prin Milano. Si referitor la cat sunt de doktor: nu sunt, am invatat si tin sa le multumesc celor care au mai dat o sudura, o vorba, o idee, celor care m-au ajutat la Brasov cand ambreiajul facea figuri (Nelu si Gena Lazar). mai am o luna pana ies cu jupi la fript asfaltul. Bafta voua tuturor! Ma mai gasiti la yahoo msg cu user :jurcovan Ride with the wind! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radujupi Postat Martie 30, 2004 Share Postat Martie 30, 2004 Aveti dreptate! Acum sunt pieton! Ce trebuie sa faci ca sa scrie motociclist? Ajung 19 ani de calarit fiare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Aprilie 4, 2004 Share Postat Aprilie 4, 2004 Rezervorul arata intradevar foarte bine! As vrea sa stiu shi io daca a necesitat mici modificari sau a mers uns ( ma refer la rezervor) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radujupi Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 salut Joker! Treaba a fost asa: am luat rez +scaunul de la un suzuki 750 gsx lovit. a trebuit alamita o piulita pt robinetul rusesc+chit, slefuit+vopsea. Atat. iar pe cadrul de jupi am prelungit cele doua bucse sudate pe cadru(cele pe care se pun cele doua tampoane de cauciuc! Asta e tot! Am fost un prost pt ca am anulat indicatorul de nivel de gas! Dar acum e prea tarziu! Minte de comunist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Aprilie 6, 2004 Share Postat Aprilie 6, 2004 inr-adevar arata excelent...bravo tie daca te pricepi asa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radujupi Postat Aprilie 7, 2004 Share Postat Aprilie 7, 2004 Multumesc pt apreciere. Este si meritul vopsitorului+meritul sotiei pt ca ea a insistat sa cumpar rezervorul. Este si meritul unui amic care sudeaza exceptional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 up sa vedeti si voi ce se facea mai demult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 up sa vedeti si voi ce se facea mai demult! e topic de acum 3 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 si ce are atat de minunat acel ij? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate