Enduro27 Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Salutare. Imi cer scuze ca fac acest topic, dar nu prea am gasit ceea ce vreau sa intreb. Am un Lifan Enduro de 125cc, vreau sa imi recomandati o baterie buna, pana in 350ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Salutare. Imi cer scuze ca fac acest topic, dar nu prea am gasit ceea ce vreau sa intreb.Am un Lifan Enduro de 125cc, vreau sa imi recomandati o baterie buna, pana in 350ron. Poi depinde ce model iti trebuie la ea , sunt mai multe modele( forme ) la bateriile motocu diferite tipuri de borne , la RS trebuie YB9-B si gasesti VARTA , SAITO , YUASA ..... eu am Saito , era cea mai ieftinache , mi-am formatat-o singur si merge BRICI !!! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Eu baterie, am un rahat de Victor luat de prin Sellgros parcă. Foarte bună bateria. E singura care a rezistat mai mult de 8 luni. A ținut foarte bine Âşi peste iarnă Âşi a fost vreo 100lei cu garanție 2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Salutare. Imi cer scuze ca fac acest topic, dar nu prea am gasit ceea ce vreau sa intreb.Am un Lifan Enduro de 125cc, vreau sa imi recomandati o baterie buna, pana in 350ron. dute la un magazin de piese auto si ai sa gasesti si acumulatori moto, doar ca trebuie sa stii de cati amperi trebuie sa fie si dimensiunile bateriei sa ti se potriveasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Eu am dat 16 euro pe ea la kronau motor , am uitat sa specific. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro27 Postat August 24, 2010 Autor Share Postat August 24, 2010 Am inteles. Multumesc foarte mult. Se poate da T/C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate