crysssz Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 stie cineva cum se regleaza o furca upside down??este ceva stand, aparat sau se regleaza manual? sunt invartite telescoapele si furca nu mai este dreapta, 1 telescop este mai sus decat celalalt. am desfacut suruburile si am observat ca merg rotite telescoapele da ma intrebam daca nu este ceva aparat cu care se regleaza. furca este de pe zx7r 1999 ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 (editat) stau telescoapele dereglate cand ai roata pusa? de obicei cand e roata pusa nu trea i-ti dai seama decat ca sus la jug unul este mai esit decat celalt.....si unul sta mai conprimat din arc si celalt sta mai lejer.... daca sus sunt ok inseamna ca inauntru este prb daca a mai umblat cineva in ea.... ar trebuie ca in ea in partea de sus sub capace are doi distantieri din aluminiu..... e posibil sa fgie unul lipsa si sa stea aiurea.....trebuie vazut mai intai despre ce este vb dupa care desfacut evantual.... Editat August 15, 2006 de duc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 de ce nu emrgi la un service?e mult mia simplu ! lasa-i pe cei ce stiu sa faca treaba asta. e mai safe pt tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat August 15, 2006 Autor Share Postat August 15, 2006 nu am nici un service in zona...motocicleta a fost lovita si s-au rotit telescoapele... le-am reglat ieri si-mi pare furca dreapta...pana nu ies pe drum cu ea nu-mi dau seama daca este klumea sau nu.. are cineva o scarita + schimbator si un rezervor de zx7r imprumut o zi??)de vanzare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate