mettal86 Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Stalpii sunt in afara partii carosabile, deci chiar nu mi se pare a fi ceva in neregula. Ganditi-va ca sunt strazi unde asflatul se termina intr-un perete (calea victoriei, pe un mic sector, de exemplu), nu e nici macar trotuar! Despre faptul ca nu avea categoria A nu stiu ce sa zic. Este condamnabil, dar in nici un caz nu te invata la scoala sa iei curbe cu 70km/h+, deci putea sa i se intample si cu plasticul in buzunar. A fost greseala de pilotaj, care l-a costat relativ ieftin, si mai mult ca sigur ca nu o sa mai urce niciodata pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 mai era unu' la stiri de-i tot intrau astia cu masinile'n casa ... de si-a facut zid ...sau ce naiba din pietre ...baraj casa intr-o curba foarte nasoala ... in 2 ani de zile 5 masini i-au dat in zidul de la casa si era destula distanta pina la ea .... poate si in locul ala e la fel eu stiu o curba din asta in Anina .. e in urcare si cind ajungi sus vezi ca nu mai e drumul si in fata ta casa omului ... daca ai peste 50 km /h ala esti la urmatoarea tura de anina o sa pun poze pe topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate