crazvy Postat August 24, 2010 Share Postat August 24, 2010 (editat) pe drumul din Baile Tusnad spre Miercurea Ciuc se face dreapta in Sinmartin si dupa 30 de km se ajunge in Poiana Uzului pe vremuri traiau 400 de oameni aici acum e cam parasit m-am intilnit cu padurarul care mi-a povestiti una alta era cu prietena pe 2 DR-uri, pacat ca nu i-am pozat drumul a fost folosit de rusi in razboi ca sa intre in tara un tur de orizont Poiana Uzului Mesaj completat Editat August 24, 2010 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Frumos...am fost vara asta pina la coada lacului cu corturile in speranta ca gasim o oaza de liniste..Am urcat dinspre Darmanesti, si poate ca am mai fi urcat dar ne-au oprit taietorii de lemne ptr ca spuneau ca drumul e rupt rau inspre M.C. Frumoase locuri dar din pacate si aici ca si pretutindeni nu scapi de manelisti. ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 1, 2010 Autor Share Postat Septembrie 1, 2010 Frumos...am fost vara asta pina la coada lacului cu corturile in speranta ca gasim o oaza de liniste..Am urcat dinspre Darmanesti, si poate ca am mai fi urcat dar ne-au oprit taietorii de lemne ptr ca spuneau ca drumul e rupt rau inspre M.C. Frumoase locuri dar din pacate si aici ca si pretutindeni nu scapi de manelisti. ! eu am trecut si dus si intors fara prea mari probleme dar daca ploua e alta poveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate