templar Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 servus, gasesc si eu o comunista cu atas la o suma de 10-15mil? chiar si daca necesita unele reparatii dar sa aiba acte. imi plac motocicletele cu atas insa resursele sunt foarte mici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 servus, gasesc si eu o comunista cu atas la o suma de 10-15mil? chiar si daca necesita unele reparatii dar sa aiba acte.imi plac motocicletele cu atas insa resursele sunt foarte mici... Mai pune inca pe atit,(ma refer la ultimele cifre ), si uite ce-ti dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
templar Postat August 29, 2010 Autor Share Postat August 29, 2010 dap, nu imi pot permite, poate doar in 3-4 rate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 http://www.bikeshop.ro/src.php?Producator_...amp;act=results http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...992-312404.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 servus, gasesc si eu o comunista cu atas la o suma de 10-15mil? chiar si daca necesita unele reparatii dar sa aiba acte.imi plac motocicletele cu atas insa resursele sunt foarte mici... un mz 250 1961 an fabricatie cu atas panonia iti pot da la bani astia dar este munca la ele la greu...mz-ul are nr nou si carte identitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 salut... niste poze? mz are acte noi cu atasul trecut in talon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
templar Postat Septembrie 16, 2010 Autor Share Postat Septembrie 16, 2010 un mz 250 1961 an fabricatie cu atas panonia iti pot da la bani astia dar este munca la ele la greu...mz-ul are nr nou si carte identitate. niste poze la ce oferi? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
templar Postat Septembrie 16, 2010 Autor Share Postat Septembrie 16, 2010 un mz 250 1961 an fabricatie cu atas panonia iti pot da la bani astia dar este munca la ele la greu...mz-ul are nr nou si carte identitate. niste poze la ce oferi? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 dap, nu imi pot permite, poate doar in 3-4 rate Vorbeste cu proprietarul co vrea so vinda.0763302430. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate