foyosu' Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 (editat) Lopeti, zici? Nihilistule, anarhistule, da' cu ce ti-au gresit? Adevarul rece si taios precum lama bisturiului este ca nu am intalnit inca o solutie aftermarket care sa ma incante... Suportul de numar, ca suportul de numar, da' ma trec sudorile cand ma gandesc la semnalizatoare si la lampa de numar. Sunt multe chiciosenii (sic!) in piata, multe slabe dpdv calitativ, unele prea racing pentru mobra mea, altele prea mici / invizibile (totusi, chiar le folosesc si ma astept sa le vada si restul lumii aka tovarasii din trafic) samd. Bonus, daca trec pe leduri, am nevoie de nus' ce adaptor etc. Deep pain in the... Dar, daca ai o sugestie, doua (zici ca ai tot facut manevra asta), te ascult cu interes... BTW, tu ai semnalizatoare pe spate? Nu le-am vazut in poze. lopetile ma dor la ochi si basta mi se pare ca ingreuneaza (estetic) spatele (curu') motocicletei, care mie imi place sa fie cat mai 'usor', simplu, scurt, ascutit, taiat, orice da' nu 'greu' ideea e ca nu ma intereseaza neaparat cum se scapa de lopeti, atata timp cat dispar deci un mic sistem de prindere pentru numar nu ma intereseaza cum arata, mai ales ca nu se vede decat daca-l cauti... prietenu' meu cu fazeru' si l-a facut el singur a prins si semnalizarile originale de el, iar placuta e luminata de niste led-uri albe, deci problem solved daca treci la semnale pe led-uri ai nevoie de relee eu pe fata le am pe cele originale care vor zbura si ele in viitorul apropiat, iar pe spate am semnalizarea integrata in stop Editat August 6, 2011 de foyosu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate