mumushummus Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 kidule esti in perioada cu steaguri? fii si tu un pic mai patriot pune tricolorul cu vulturul de mare si scheletul lui boc .............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 (editat) Asa-i romanul, si asa a fost de cand lumea..Cand n-are nici o treaba da cu pietre in balta, doar, doar o reusi sa stropeasca vreun trecator...Oricum, pe mine ma doare la 30 de cm sub patch de parerile "filozofilor". Mesaj completat Foarte inteligenta remarca.. Urmeaza sa spui ca nu sunt nici ingeri in iad.... Inteleg ca te-ai simtit lezat datorita user-ului pe care-l ai... o sa fii surprins ca unii spun cu mandrie chestia cu lupu' singuratic, insa habar n-au ce inseamna. Exista si specimene de acest fel. inseamna ca ti-ai ales bine user-ul daca faci remarci atat de....inteligente pace voua, nervosilor Editat Septembrie 2, 2010 de ValoXM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 cred ca ai sta mai bine pe coada ta...salutari vulpitei detaliaza te rog care e treaba cu coada mea, dar pe PM, sa nu stricam topicul. Eu vorbeam cu oameni care au ceva de spus in domeniu gen blackrider si easy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate